Élj a bűnök városában: helyiségek Sin City módra

film otthon Fehér fekete dekoráció lakberendezés Sin City: A Dame to Kill For
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képregényekből készült filmek világviszonylatban is a legsikeresebb alkotások. Gondolj csak Batmanre, Pókemberre, vagy akár a Sin Cityre - ez utóbbiból a második filmet játsszák a hazai mozikban. Ha te is beleszerettél a Bűnös város monokróm képeibe, különleges világát most te is megteremtheted odahaza. Mutatjuk, hogyan!

A filmre jellemző hangulatot többnyire fényes fekete felületekkel, kevés fehér vagy fémesen csillogó króm kiegészítőkkel teremtheted meg a nappalidban. A legfontosabb az, hogy válassz egy-két mutatós tárgyat égető vörös színben is, ami szinte lángra lobbantja majd a tereket.

Ha hiszed, ha nem, a fürdőszobába is becsempészheted a bűnös város hangulatát. Használj itt is fényes fekete felületeket – talán nem is gondolnád, de már falburkolatot, kádat, csaptelepet is találsz ebben a vészjósló színben. Hogy egy kicsit világosítsd az amúgy általában nem túl nagy helyiséget, használj sok krómot vagy bármilyen fémet – egyre figyelj csak, ezek mind ezüstös csillogásúak legyenek. Az arany vagy a bronz – tehát a meleg fényű fémek – nem passzolnak a Sin City rideg hangulatához.

A gengszterek világához mi sem passzol jobban, mint a koromfekete, szegecselt bőr. Eleganciát, tekintélyt parancsol, bárhol is használod ezt az anyagtípust. A dolgozószobában különösen jól mutatnak ezek a felületek – kanapén, széken, de akár a falra is felkúszhatnak. A lángoló vöröset itt se feledd, de itt is éppen csak jelzésértékkel tüntesd fel őket.

7 tuti tipp, amivel újjávarázsolhatod a nappalidathttp://www.life.hu/csalad/20140311-7-tuti-tipp-amivel-ujjavarazsolhatod-a-nappalidat.htmlTéged is megérintett a tavasz frissessége és az otthonodban egy kis változatosságra vágysz? Ahelyett, hogy teljes átalakításba kezdesz, elég mindössze néhány, de hatásos kiegészítő, amitől teljesen átalakul a szoba hangulata. Íme, 7 trükk, amivel pillanatok alatt újjávarázsolhatod a nappalidat.CsaládOrigoBanksy a nappaliban! A graffitiművész beköltözikhttp://www.life.hu/csalad/20140102-banksy-mualkotasok-a-nappaliban.htmlBizonyára hallottál már a híres street-art művészről, Banksyről, akinek világhírű alkotásai ezúttal nemcsak az utcákat, de az otthonodat is díszíthetik. CsaládÁlomfürdőszoba 5 lépésbenhttp://www.life.hu/csalad/20140312-alomfurdoszoba-5-lepesben-stilusos-szaniterek-burkolatok-kiegeszitok-tukrok-merlegek-design.htmlAhhoz, hogy álomfürdőszobád legyen, érdemes olyan burkolatokat, szanitereket és kiegészítőket választanod, amelyek szépek és egyúttal időtállóak is. Íme, néhány trendi darab, hogy segítsünk a választásban.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.