Dobd fel az otthonod! – Látványos átalakulás fillérekből

tavasz kiegészítő dekoráció lakberendezés Kika-tavasz2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal minden megújul, frissítsd fel kicsit a környezeted is. Íme, néhány trendi kiegészítő, amikkel újjávarázsolhatod a lakásod.

Vázát mindenhova!

Azzal, hogy tavaszi növényekkel veszed körbe magad, máris sokat tettél az otthonodért. Ha pedig a friss virágokat gyönyörű vázákba helyezed, máris kicsit megújulnak a belső terek. Használj vidám színeket, különleges formákat, látványos méreteket, mindegy: ezzel a kiegészítővel máris feldobhatod az unalmas helyiségeket.

/1503/Dobd_201532495230

Szerezz be egy új szőnyeget!

A szoba egyik fókuszpontja mindig a szőnyeg, kiváltképp akkor, ha az színes, mintás, vidám vagy bármilyen más szempontból grandiózus. Légy nyitott a változásra: egyetlen szőnyeg cseréjével az egész lakás hangulatát megváltoztathatod. Ha pedig mindehhez még díszpárnákat is választasz, garantált lesz a siker.

/1503/Dobd_201532495031

A humor legyen a védjegyed!

Néhány vicces mintájú kiegészítővel, különleges formájú bútorral egy csapásra feldobhatod az otthonodat. Szárnyaljon a fantáziád, ne fogd vissza magad: a humor legyen a védjegyed!

/1503/Dob_f201532494910

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.