Jennifer Aniston és Brad Pitt titkos szerelmi fészke

Brad Pitt Kim Kardashian válás ingatlan sztárok Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenti válogatásunk az ékes bizonyítéka annak a közismert mondásnak, hogy a pénz nem boldogít. Egy milliókért vásárolt, fényűző villa legalábbis biztosan nem. Hiába a luxus otthon, vagy a grandiózus kilátás, az alábbi világhírű szerelmeknek bizony egytől-egyik szakítás lett vége.

GWYNETH PALTROW & CHRIS MARTIN
A világhírű színésznő és Coldplay frontembere tíz év együttélés és két közös gyermek után, 2014-ben jelentették be különválásukat. Kapcsolatuk azonban azóta is példaértékű, - bár Chris egy ideig randizott Jennifer Lawrence színésznővel - az expár rengeteg időt tölt együtt. Egykori közös londoni otthonukat még Kate Winslet-től vásárolták meg, az átépítési munkálatokkal pedig szinte az összes szomszédjukat magukra haragították.

Forrás: Northfoto

PAULA PATTON & ROBIN THICKE
A Blurred Lines c. dallal taroló énekes Robin Thicke és felesége kilenc év után döntött a válás mellett, miután - pletykák szerint - az énekes kétszer is megcsalta nejét. 3 158 négyzetméteres bel airi ingatlanukat 2,9 millió dollárért árulják.

/1504/Robin20154316146

KIM KARDASHIAN & KRIS HUMPHRIES
Bizony, mielőtt a méretes valagú szelfi királynő és a nem éppen kellemes modoráról ismert rapper Kanye West egymásra talált, Kim Kardashian már túl volt egy váláson. Frigyet nem nevezhetjük maratoni hosszúságúnak, ugyanis csupán 72 napig tartott. A valóságshow hősnő és a kosárlabdás Kris Humphries házassága ebben az öt hálószobás és négy és fél fürdőszobás beverly hillsi villában kezdődött.

Forrás: Northfoto

HEIDI KLUM & SEAL
A szupermodell és az énekes válását nehezen emésztette meg a nagyvilág, (ha nekik nem sikerül, akkor senkinek!). A pár közel 7 év házasság és három gyerek után döntött a szakítás mellett, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A hatalmas, 12 300 négyzetméteres közös brentwoodi ingatlan eladása összesen 24 millió dollárt hozott Ms. Klum-nak a konyhára. Ez a szép kis összeg talán segített enyhíteni a szívfájdalmán.

/1504/Ilyen20154316053

JENNIFER ANISTON & BRAD PITT
Réges-régen, a Brangelina előtti időkben az egész világ Brad Pitt és Jennifer Aniston idilli szerelmét ünnepelte. A frigynek – ahogy már jól tudjuk – szomorú vége lett, így tekintélyes beverly hillsi otthonuktól is gyorsan megváltak. A 2001-ben vásárolt ingatlant 2006-ban közel 25 millió dollárért adták el.

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.