Hippiként egy kisbuszban él a jóképű, milliomos sportoló

Forrás: Instagram/danielnorris18 -
Daniel Norris milliomos sportoló kisbusz hippi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évi kétmillió dollárt keres, mégis egy 1978-as Volkswagen-kisbuszban, egy parkolóban él Daniel Norris, az észak-amerikai profi baseballbajnokságban szereplő Toronto Blue Jays játékosa.

A klubbal kötött szerződése értelmében évi kétmillió dollárt keres, a tavasztól őszig tartó profi szezonban lakásban él és követi a klub szigorú edzésterveit, de a holtszezonban egy szupermarket parkolójában egy 1978-as Volkswagen Westfaliában lakik. Saját kis gáztűzhelyén főz, amikor besötétedik, akkor felkapcsolja a fejlámpáját, könyvet olvas vagy naplót ír - írja az Origo.

Forrás: Instagram/danielnorris18

"Ki vagyok én, hogy ilyen fizetést érdemlek? Jól érzem magam szegényen is. Mindenem megvan, amire szükségem van, kényelmesen élek" - nyilatkozta. Elárulta, hogy pénzügyi tanácsadójától csak havi 800 dollárt kér, a maradék 1 990 400 dollárját a bankban tárolja. A különc sportolót az emberek gyakran hajléktalannak hiszik, de ez sem érdekli. Egyszerűen úgy véli, a pénz nem minden.

Forrás: Instagram/danielnorris18

Az egyik legjobb fiatal dobó imádja a magányt és a kalandot, átvágott már Nicaragua dzsungelén, de megtanult szörfözni is. Hogy milyen életet él, hol nőtt fel és mit csinál szabadidejében, innen kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.