Répahegyező és bociporszívó - a te konyhádból sem hiányozhatnak!

kiegészítő otthon konyha vicces dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádsz sütni-főzni és, ha teheted, a legtöbb időt a konyhában töltöd? Akkor ez a válogatás neked szól! Meg persze azoknak is, akik vevők a humorra és az ötletes megoldásokra. Konyhai kiegészítők kicsit másképp.

Nem kell feltétlenül a legújabb trendeknek megfelelned, a lényeg, hogy a konyhád dizájnja a te egyéniségedet, stílusodat tükrözze. Ha oda vagy a nem mindennapi, vicces megoldásokért, válogass bátran összeállításunkból! A fő szempontunk az volt, hogy mókás és persze praktikus darabokat állítsunk össze, amelyek vidám megjelenésüknek köszönhetően garantáltan élvezetesebbé varázsolják a konyhában eltöltött perceket, de ötletes ajándékként is funkcionálhatnak konyhatündér ismerőseid számára. Íme a Life.hu kedvenc tréfás darabjai!

1. Mogyorótörő mókus - Butlers 2.990 forint, 2. Répahegyező - bigyoshop.hu 3.990 forint, 3. Szendvicsforma - Pazar cuccok shop 1.790 forint, 4. Morzsporszívó boci - gasztroshop.hu 3.590 forint, 5. Titanic jégkockakészítő forma - kutyubazar.hu 3.000 forint 6. Fedél pajtik - bigyoshop.hu 4.190, 7. Polaroid sajtreszelő - beststuff.hu 1.490 forint

5 trendi kerti bútor – A dizájnos terasz és erkély titka http://www.life.hu/otthon/20150410-trendi-kiegeszitok-balkonra-teraszra-kertbe.htmlVégre beköszöntött a jó idő, ideje, hogy te is felébredj téli álmodból! Szabadulj ki a négy fal közül, irány a kert, a terasz vagy az erkély! Mutatjuk, melyek azok a trendi kiegészítők, amelyekkel a kültéri helyiségeket extra kényelmessé és hangulatossá varázsolhatod!Otthon--Amikor egy horrorfilm megelevenedik - rettegés a családi fészekbenhttp://www.life.hu/otthon/20150420-5-valodi-kisertetjarta-csaladi-haz-amerikaban.htmlParanormális jelenségek, véres mészárlások – szörnyűségek, melyek helyszíne egy mindaddig békés családi fészek. Neked is ismerős a sztori? A kísértetjárta és gyilkos házak története a horrofilmesek egyik kedvenc témája. Otthon--Házi praktikák – így lesz vécéd illatos és csillogó!http://www.life.hu/otthon/20150421-filleres-hazi-praktikakkal-az-illatos-es-tiszta-veceert.htmlA szükséges rossz. A vécé takarítása valószínűleg neked sem a legkedveltebb elfoglaltságosod. De bármennyire is húzod a szád, valakinek bizony ezt is muszáj megcsinálni. Mi most olyan házi praktikákat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyek azon kívül, hogy hatékonyan felveszik a harcot a vécécsészében megbújó baktériumokkal, még a pénztárcádat is kímélik.Otthon--Életveszély a lakásban! Te hogyan védekezel?http://www.life.hu/otthon/20150414-veszelyes-dolgok-a-lakasban-babak-es-gyerekek-szamara.htmlÉles sarkok, meredek lépcsők, egy aprócska babára megannyi veszély leselkedhet még a legvigyázóbb családi fészekben is. Mutatunk néhány olyan bajforrást, amire fokozottan érdemes odafigyelned, ha kisgyermek él a családban.Otthon--Itt a lehetőség: beköltözhetsz Leonardo DiCaprióhoz!http://www.life.hu/otthon/20150414-az-amerikai-filmsztar-leonardo-dicaprio-oko-szallodat-nyit.htmlTöbb okunk is van, amiért a Titanic egykori hősszerelmesét, Leonardo DiCapriót imádhatjuk! Először is – bár az évek felette is elteltek – Leo sármosságán az idő mit sem csorbított, páratlan játékának köszönhetően pedig korunk egyik legtehetségesebb filmszínészét tisztelhetjük benne. Végül, de egyáltalán nem utolsósorban, sok hollywoodi sztárral ellentétben, DiCapriót nem csak a saját jóléte és boldogsága érdekli, a Wall Street farkasa ugyanis a környezetvédelem igazi élharcosa! Legújabb húzásával ismét a Föld terheinek mérséklésén munkálkodik.Otthon--Íme, a hónap színe: a te otthonodból sem hiányozhat!http://www.life.hu/otthon/20150413-aprilis-honap-szine-a-moody-blue-elnevezesu-kek-arnyalat.htmlMegnyugtat, ellazít, és szemet gyönyörködtet! Bemutatjuk nektek a hónap színét, a moody blue-t, a kék szín egyik különlegesen sikkes árnyalatát. Eddig nem is hallottál róla? Akkor itt az ideje, hogy becsempészd az otthonodba!OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.