Hihetetlen találmány - Csomagold be az életed egyetlen dobozba!

Forrás: humble-homes.com -
találmány otthon bútor költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran költözködsz? Az életed folyamatos csomagolásból, bepakolásból és kidobozolásból áll? Lehet, hogy Stefan Juust német tervező legújabb találmánya neked is megoldaná mindent problémádat.  

A Travelbox névre hallgató utazódoboz lényégében egy hatalmas tároló, ami könnyen és gyorsan összecsukható, így egyszerűen átszállítható egy új lakásba, kicsomagolva pedig tartalmaz egy ágyat, egy asztalt székkel, sőt még egy kerékpárt is, maga a doboz pedig üres állapotában ruhásszekrényként használható.

Forrás: humble-homes.com

Az utazódoboznak köszönhetően ha valaki új helyre költözik, nem kell minden alapbútort ismét beszereznie - ez nemcsak pénztárca-, de környezetkímélő megoldás is, ráadásul könnyen és gyorsan otthonosságot varázsol számunkra, bárhová is sodor az élet.

A Travelbox minden bizonnyal azokat fogja meghódítani, akik munkájuk miatt kénytelenek gyakran helyet változtatni, ám megnyugtatóan hat számukra, ha mindenhol ismerős környezetben hajthatják álomra fejüket.

Te beszereznél egyet?

Forrás: humble-homes.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.