újrahasznosítás Teleprendezők csináld magad ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi diafilmből fülbevaló, dekorkőből és körömlakkból pedig gyűrű? Ne csodálkozz, lehetséges! Egyszerű, gyors, egyedi, kreatív és olcsó. A Teleprendezők megmutatják, hogy kezdj neki!
Autótakarítás fillérekből - Pár száz forintból is megúszhatodhttp://www.life.hu/otthon/20150609-hazi-filleres-tippek-autotakaritashoz.htmlAz autó tisztán tartása szinte állandó elfoglaltságot jelent, főleg akkor, ha mindennapi igénybevételnek van kitéve. A benzinkúton való takarítás igen alapos, azonban nem túl pénztárcabarát – összeszedtünk hát néhány olyan hétköznapi csodaszert, amelyekkel olcsón és egyszerűen megúszhatod az autótakarítást. OtthonThinkstockSzínpompás növények a forróságban – A szárazságtűrő kert titkahttp://www.life.hu/otthon/20150609-szinpompas-novenyek-a-forrosagban-ez-a-szarazsagturo-kert-titka.htmlNincs lehetőséged a nyári forróság beköszöntével többet locsolni a kerted növényzetét? Ne aggódj, nem kell lemondanod az udvarodon nyíló színkavalkádról – vannak ugyanis olyan virágok, amelyek jól tűrik, és túl is élik az aszályos időszakokat.OtthonThinkstockTárd ki otthonod és tömd meg pénztárcád - Így válhat lakásod szállodáváhttp://www.life.hu/otthon/20150608-otthonmegosztas-tipusok-amelyekkel-penzt-is-kereshetsz.htmlMa már itthon is egyre ismertebbé válik az úgy nevezett otthonmegosztás műfaja. A couchsurfingről valósznűleg te is hallottál már, azt azonban nem biztos, hogy tudod, hogy milyen más lehetőségeid vannak még használaton kívűli kanapéd, esetleg szobád kamatoztatására. OtthonThinkstockNyári romantika az otthonodban - Varázslatos képek!http://www.life.hu/otthon/20150604-junius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-barackvirag.htmlBájos, nőies, sőt szexi - mi más is lehetne június hónap színe, mint egy visszafogott, mégis melegséget és pajkos jókedvet sugárzó árnyalat: a barackvirág.OtthonOrigoÍgy űzd ki a bűzt cipődből - olcsó és egyszerű praktikákhttp://www.life.hu/otthon/20150602-filleres-otthoni-praktikak-budos-cipo-ellen.htmlNincs is annál kínosabb, mint amikor a kellemetlen szagoktól rettegve, a vendégségben csak félve húzod le lábadról a cípődet. A nyári hónapokban a félelem csak hatványozódhat, főleg, ha a jól szellőző szandálok helyett a meleg időben is zárt cipőket húzol. A következőkben olyan egyszerű és hasznos tippeket adunk, amelyek segítségével te is játszva veheted fel a harcot a nem kívánt szagokkal.OtthonThinkstockZöldíts az irodában! – A teljesítményed is javulni foghttp://www.life.hu/otthon/20150526-a-novenyek-fokozzak-a-dolgozok-munkahelyi-teljesitmenyet.htmlAhol a növénynek jó, ott többnyire az embernek is! Azt már régóta tudjuk, hogy zöldellő barátaink tisztítják a levegőt, és hogy a növényekkel teli környezet megnyugtatja az embert. Egy új tanulmánynak hála pedig arra derült fény, hogy a növények a munkahelyi teljesítőképességre is pozitív hatással vannak.OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.