7 millió fontot érő kúriára vetett szemet a királyi család

kúria király otthon Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő ingatlant nézett ki magának az egyik híres királyi család; kilétükről még nem derült fény.

Pontosan nem lehet még tudni, melyik királyi család szemelte ki magának azt a gyönyörű Wimbledon kúriát, amit közel 7 millió fontért árulnak. A család már többször meglátogatta az ingatlant, de az értékesítés még nem történt meg. Egy nevét ellhallgató forrás szerint azért, mert a családnak voltak kivetnivalóik a házzal szemben, például, hogy a konyha túl közel van a bejárati ajtóhoz.

Az ingatlan hat hálószobával, moziteremmel, és fedett medencével is büszkélkedhet, sőt saját tornaterme is van.

/1506/Wimbl2015615155853Íme a tökéletes ajándék - Ennek minden férfi örülni fog!http://www.life.hu/otthon/20150603-a-teleprendezok-bortartot-keszitenek-apak-napjara.htmlAz apák napját Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepljük, persze vannak akik viccesen május 19-ét, Ivó napját tartják apák napjának. Ezen a napon általában ajándékot adunk az édesapáknak, ami a Teleprendezőknek ismét egy szuper alkalom az alkotásra. Most egy használt ingből készítenek egy igazán férfias bortartót. OtthonOrigoVess véget a rossz szomszédi iszonynak! Így még a betörők is elkerülnekhttp://www.life.hu/otthon/20150615-ha-joba-vagy-a-szomszeddal-meg-a-betorok-is-elkerulnek.htmlItt a nyár, végre elérkezett a várva várt nyaralásod ideje, de közben kétségeid támadtak az otthonod biztonságával kapcsolatban? Fogadd meg tippjeinket és élvezd gondtalanul a kiruccanásodat:OtthonThinkstockÍgy dobd fel a kerti partyt, kellékek, amik nem hiányozhatnak! http://www.life.hu/otthon/20150615-igy-dobd-fel-a-kerti-partyt-kellekek-amik-nem-hianyozhatnak.htmlA legemlékezetesebb filmes otthonokhttp://www.life.hu/otthon/20150611-a-legemlekezetesebb-filmes-otthonok.htmlNem tudjuk, te hogy vagy vele, de mozizás közben bizony nekünk gyakran megakad és leragad a tekintetünk egy-egy csodaszép vagy esetleg nem mindennapi ház, otthon, lakás láttán. Sok esetben persze ezek a lakok csak a felépített díszlet részei, de akadnak olyan különleges filmbéli otthonok is, amelyek a valóságban is állnak, és virulnak.OtthonOrigoCsodaszép ékszerek fillérekért - Mutatjuk a titkot!http://www.life.hu/otthon/20150611-a-teleprendezok-ujrahasznositott-ekszereket-keszitenek.htmlRégi diafilmből fülbevaló, dekorkőből és körömlakkból pedig gyűrű? Ne csodálkozz, lehetséges! Egyszerű, gyors, egyedi, kreatív és olcsó. A Teleprendezők megmutatják, hogy kezdj neki!OtthonThinkstockSzínpompás növények a forróságban – A szárazságtűrő kert titkahttp://www.life.hu/otthon/20150609-szinpompas-novenyek-a-forrosagban-ez-a-szarazsagturo-kert-titka.htmlNincs lehetőséged a nyári forróság beköszöntével többet locsolni a kerted növényzetét? Ne aggódj, nem kell lemondanod az udvarodon nyíló színkavalkádról – vannak ugyanis olyan virágok, amelyek jól tűrik, és túl is élik az aszályos időszakokat.OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.