Elképesztő árak - Íme a világ legdrágább otthonai

luxus otthon Buckingham Palota lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak már utánajártunk, hogy Hollywood nagyjai milyen fényűző vityillókban tengetik mindennapjaikat, és az sem titok, hogy vakációzni is csak luxuskörülmények között szoktak. A hírességek ingatlanjai általában több tíz vagy húsz millió dollárt érnek - nekünk már ezek is szinte elképzelhetetlen összegek -, a többmilliós sztárotthonok azonban a nyomukba sem érnek a világ legdrágább ingatlanjainak.

5. Kensington Palace Gardens 18-19.

  • Helyszín: London
  • Érték: 222 millió dollár
  • Tulajdonos: Larry Ellison, üzletember, a világ 3. leggazdagabb embere
  • A Kensington Palace Gardens, London legelőkelőbb negyedében található utca, amely a Kensington Palotával szemben fut. Nos ebben az utcában a 18-19. szám alatt rejlik a világ 5. legdrágább otthona. A különös rezidenciában 12 hálószoba, török fürdő, fedett medence, valamint 20 parkolóhely is található.
Forrás: flickr.com

4. Fairfield Pond

  • Helyszín: Sagaponack, New York
  • Érték: 248,5 millió dollár
  • Tulajdonos: Ira Leon Rennert, amerikai üzletember
  • A New York-i The Hamptonsban fekvő Fairfield Pond, egy 63 hektáron elterülő birtok. A hatalmas területhez külön bowling-, squash, tenisz- és kosárlabdapályák is tartoznak, az épület pedig 29 hálószobával és 39 fürdőszobával van felszerelve.
Forrás: coupay.com

3. Villa Leopolda

  • Helyszín: Cote D'Azure, Franciaország
  • Érték: 750 millió dollár
  • Tulajdonos: Lily Safra, aki William Safra libanoni bankár özvegye
  • Az 50 hektáron elterülő birtokon a 19 hálószobás lakóépület mellé gyönyörű park és több úszómedence is tartozik. A gyönyörű villa 1955-ben Hitchcock fantáziáját is megragadta, olyannyira, hogy a Fogjunk tolvajt c. filmjében szerepeltette is a házat.
Forrás: ealuxe.com

2. Antilia

  • Helyszín: Mumbai, India
  • Érték: 1 milliárd dollár
  • Tulajdonos: Mukesh Ambani, India leggazdagabb embere
  • A toplista második helyén egy indiai lakóépület, az Antilia áll. A 27 emeletes felhőkarcoló-villa jakuzzival, wellnessrészleggel, sőt még egy bálteremmel is fel van szerelve. Emellett egy hatszintes parkoló és négyszintes kert is tartozik hozzá. Ráadásul a legősibb építészeti elméletre, a Vastu Shastrára alapozva építették még, hogy pozitív energiát sugározzon a lakóira.
Forrás: Wikipedia/Photographer: Jay Hariani

1. Buckingham-palota

  • Helyszín: London
  • Érték: 1,5 milliárd dollár
  • Tulajdonos: A brit uralkodó: jelenleg II. Erzsébet királynő
  • A világ legdrágább otthona nem is lehetne más, mint a brit királyi család rezidenciája. A Buckingham-palotában összesen 775 szoba található, köztük 19 hivatali szoba, 52 hálószoba, 188 személyzeti szoba, 92 dolgozószoba és 78 fürdőszoba. Arra mondjuk kíváncsiak lennénk, mennyire van kihasználva ez a rengeteg helyiség.
Forrás: AFP/Ben Stansall
Szuper tippek - Így teremts tengerparti hangulatot otthonodban!http://www.life.hu/otthon/20150701-10-szuper-tipp-igy-teremts-tengerparti-hangulatot-otthonodban.htmlAnnyira nagyon tudjuk irigyelni azokat a szerencséseket, akik, ha kinéznek otthonuk ablakán, nem mást látnak, mint a hullámzó, halkan morajló tengert...esetleg óceánt. Tudjuk jól, egy tengerre néző lakást nem mindenki engedhet meg magának, sőt... Nekik - vagyis nekünk földi halandóknak - sem kell azonban csüggedni, egy kis rafinériával bárki teremthet tengerparti hangulatot otthonában.OtthonOrigoNem tudod, mire költsd el fölös millióid? Vedd meg Johnny Depp különleges birtokát!http://www.life.hu/otthon/20150701-hiressegek-aruljak-otthonukat.htmlAzt már korábban megírtuk, hogy a lakásvásárlás előtt állóknak milyen tanácsokat érdemes megfogadniuk, és milyen részleteket kell jól átgodolniuk. Tehát most, hogy már mindenki mindent tud, jöhet a lakásnézegetés! Az alábbiakban egy igen különleges válogatással szeretnénk azoknak segíteni, akiknek bőven van mit a tejbe aprítani!Otthon--Ezekben a medencékben te is biztosan megmártóznál! - Lenyűgöző képekhttp://www.life.hu/otthon/20150626-trendi-kerti-medencek-lenyugozo-kepek.htmlÁlmodozni lehet... És mi szeretünk is! Ezért fájdítjuk a szívünket ezen a kissé borongós szombati napon az alábbi képek nézegetésével. Lapozd végig galériánkat te is, és imádkozzunk együtt a jó időért!OtthonThinkstockNem aprózzák el a nyaralást - Luxuskörülmények között pihennek a világsztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150623-hihetetlen-luxusban-nyaralnak-a-legnagyobb-vilagsztarok.htmlAmi nekünk a Balaton, az a hollywoodi sztároknak a Bahamák, a Dominikai Köztársaság vagy az olasz Riviéra. Ami nekünk egy 45 m2-es, kicsit szocreál családi nyaraló, az nekik egy több száz négyzetméteren elterülő tengerparti birtok. Szétnéztünk kicsit a nagyvilágban, és utánajártunk, vajon hol is töltik nyári vakációjukat a világsztárok.OtthonNorthfotoSzőrtelenítés felsőfokon - Így vedd fel a harcot a nemkívánatos szőrszálakkalhttp://www.life.hu/otthon/20150616-igy-tuntesd-el-a-kutya-es-macskaszort-a-lakasbol.htmlImádjuk a cicákat, a kutyákat, és tulajdonképpen az összes állatot. Imádjuk, ahogy házi kedvenceink hozzánk bújnak és dörgölőznek. Imádjuk, ha esténként mellénk telepednek az ágyban, és imádjuk nézni, amikor pajkosan játszva hencseregnek a szoba közepén. Egy valamit nem imádunk: a szőrt. A nagy mennyiségben, végtelenségig hulló szőrcsomókat.OtthonThinkstockÍme a tökéletes ajándék - Ennek minden férfi örülni fog!http://www.life.hu/otthon/20150603-a-teleprendezok-bortartot-keszitenek-apak-napjara.htmlAz apák napját Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepljük, persze vannak akik viccesen május 19-ét, Ivó napját tartják apák napjának. Ezen a napon általában ajándékot adunk az édesapáknak, ami a Teleprendezőknek ismét egy szuper alkalom az alkotásra. Most egy használt ingből készítenek egy igazán férfias bortartót. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.