Szívesen belebújnál Johnny Depp ágyába? Most megteheted!

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
luxus birtok otthon Franciaország Johnny Depp eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van fölösleges 7 milliárdod? Akkor tiéd lehet Johnny Depp több hektáros birtoka, és vele együtt - a szó legszorosabb értelmében - minden, ami hozzá tartozik.

Eladásra kínálják Johnny Depp franciaországi birtokát. A 14 hektáros területért, amely a New York Daily News szerint egy komplett falut foglal magába, 26 millió dollárt, átszámítva nagyjából 7,3 milliárd forintnak megfelelő összeget kell kipengetnie annak, aki magáénak szeretné tudni a Plan de La Tour nevet viselő birtokot.

Egy kis ízelítő Johnny Depp francia birtokából Forrás: www.sothebysrealty.com

Ezért pedig nem csupán a világsztár közel 200 éves, de felújított épületeit, a vendégházzá alakított templomot, a borkóstoló barlangot, egy éttermet, egy bárt, egy kápolnát, egy személyzeti házat és számtalan vendégházat tudhat magáénak a boldog tulajdonos, hanem a birtokhoz tartozó olívafákat, kerteket, szőlőket, számtalan úszómedencét és gördeszka pályát is.

Még mindig nem nyűgözött le eléggé az ajánlat? Akkor most figyelj: az ár tartalmazza továbbá Johnny Depp személyes tárgyait és bútorait is. A világsztár birtokáról ide kattintva nézegethetsz fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.