Lovagolj meg egy gigantikus csirkecombot, vagy heveréssz egy méretes perecen!

medence strand gumimatrac nyaralás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a ronda piros-kék, NDK-s gumimatracokra? Igaz, hogy évente újra kellett őket foltozni, mert elfáradt a napsütésben az anyaguk, de így is évekig bírták a gyűrődést. Ezeknek az ikonikus daraboknak mára (sajnos) leáldozott, különböző vicces gumicsodák garmadája van azonban helyettük a piacon. 

Lovagolj meg egy hatalmas csirkecombot, terülj el egy cukormázas fánkkarikán, vagy pihentesd fáradt tested egy guszta pizzaszeleten! Dobd fel a nyaralásodat – vagy akár a kerti medencédet – egy nem mindennapi gumimatraccal, és garantáltan te leszel a strand királya!

Ha első látásra beleszerettél valamelyik mókás darabba, néhány kattintással meg is rendelheted őket, a világ legnagyobb webáruházának kínálatában az összeset megtalálhatod.

/1507/Nem_m2015721124326Futurisztikus házat építettek - Ez lenne a jövő?http://www.life.hu/otthon/20150717-nulla-szen-dioxid-kibocsatasu-hazat-epitettek-angliaban.htmlEgy ház, amely egyáltalán nem termel szén-dioxidot, sőt annyi energiát termel, hogy abból még eladásra is futja. Ez már a jövő?OtthonOrigoEttől a luxustól tátva marad a szád - A világ 5 legdrágább jachtjahttp://www.life.hu/otthon/20150716-a-vilag-5-legdragabb-luxusjachtja.htmlA luxusjachtok előkelő helyet foglalnak el a gazdagok vásárlási listáján, már-már státusszimbólumnak számítanak. Némelyik flancos csónak értéke pedig akár a több száz millió dollárt is elérheti. Ha mesésen gazdag vagy, és megengedhetsz magadnak egyet, akkor válogass bátran összeállításunkból.OtthonThinkstockEzeket az épületeket a világ legtehetségesebb tervezői álmodták meghttp://www.life.hu/otthon/20150713-a-vilag-legrangosabb-epiteszeti-fesztivalja-a-world-architecture-festival-idei-epuletei.htmlA világ egyik legrangosabb építészeti fesztiválját, a World Architecture Festivalt (WAF) 2008 óta rendezik meg, amely tulajdonképpen nem más, mint a globális építészeti piac felépült, illetve jövőben megvalósuló épületeinek évente megrendezett seregszemléje. OtthonOrigoA világ legvarázslatosabb szállodáihttp://www.life.hu/otthon/20150713-a-vilag-legvarazslatosabb-szallodai.htmlBár a nyári úti cél kiválasztása során elsősorban nem a szálláshely kinézete a döntő, mégis akadnak olyan varázslatos hotelek a világ számos pontján, amelyek már a megjelenésükkel vagy elhelyezkedésükkel bevonzzák a turistákat. Ha megengedheted magadnak, ezt az öt szállodát mindenképpen keresd fel egyszer!OtthonOrigoElképesztő árak - Íme a világ legdrágább otthonaihttp://www.life.hu/otthon/20150702-a-vilag-legdragabb-hazai-top-5-lista.htmlAnnak már utánajártunk, hogy Hollywood nagyjai milyen fényűző vityillókban tengetik mindennapjaikat, és az sem titok, hogy vakációzni is csak luxuskörülmények között szoktak. A hírességek ingatlanjai általában több tíz vagy húsz millió dollárt érnek - nekünk már ezek is szinte elképzelhetetlen összegek -, a többmilliós sztárotthonok azonban a nyomukba sem érnek a világ legdrágább ingatlanjainak.OtthonOrigoEzekben a medencékben te is biztosan megmártóznál! - Lenyűgöző képekhttp://www.life.hu/otthon/20150626-trendi-kerti-medencek-lenyugozo-kepek.htmlÁlmodozni lehet... És mi szeretünk is! Ezért fájdítjuk a szívünket ezen a kissé borongós szombati napon az alábbi képek nézegetésével. Lapozd végig galériánkat te is, és imádkozzunk együtt a jó időért!OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.