Így készíthetsz elsőrandis finomságokat - Videó!

első randi főzés gasztronómia randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem a mikrofont, hanem a fakanalat ragadta meg Németh Máté, a Life.hu riportere, aki igazán egyszerű alapanyagokból készít ízletes, első randis finomságokat. 

Szeretnél valami igazán nagyot villantani az első randin? Akkor figyeld a Life.hu riporterét, aki könnyen elkészíthető, mindenki számára elérhető és igazán ízletes finomságok elkészítését mutatja be ebben a pár perces videóban:

Te beköltöznél Jancsi és Juliska mézeskalács házikójába?http://www.life.hu/otthon/20150727-kulonleges-meses-otthonok.htmlEmlékszel még a Hófehérke és a hét törpe című meséből a törpék aprócska otthonára? Vagy a Jancsi és Juliskából jól ismert mézeskalács házikóra? Nos, az alábbi képek nézegetésével garantáltan te is egy tündérmesében fogod magad érezni!OtthonOrigoKaty Perry nem tetszik az apácáknakhttp://www.life.hu/otthon/20150723-katy-perry-enekesno-nem-tetszik-az-apacaknak-akiknek-a-kolostorat-meg-akarja-venni.htmlA híresség ügye rosszul áll az apácáknál: a popsztár szeretne megvenni egy Los Angeles környékén álló kolostort, hogy abból varázsoljon új otthont magának, de a kiszemelt épület megmaradt öt apácája közül ketten nem akarják neki eladni.OtthonOrigoA putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150722-a-legnagyobb-sztarok-gyerekkori-otthonai.htmlMa már luxusvillákban és tengerparti álomnyaralókban tengetik mindennapjaikat, de nem volt ez mindig így! A hírnév hajnalán a legnagyobb sztároknak is jóval szerényebb hajlékokban kellett meghúzniuk magukat. Persze a szerény jelző az ő esetükben relatív, hiszen egy-egy hajdani sztárotthon kis hazánkból nézve egyáltalán nem tűnik annyira nyomorúságosnak. OtthonAFPLovagolj meg egy gigantikus csirkecombot, vagy heveréssz egy méretes perecen!http://www.life.hu/otthon/20150721-vicces-strandkiegeszitok-gumimatracok.htmlEmlékszel még a ronda piros-kék, NDK-s gumimatracokra? Igaz, hogy évente újra kellett őket foltozni, mert elfáradt a napsütésben az anyaguk, de így is évekig bírták a gyűrődést. Ezeknek az ikonikus daraboknak mára (sajnos) leáldozott, különböző vicces gumicsodák garmadája van azonban helyettük a piacon. Otthon--A legemlékezetesebb filmes enteriőrök http://www.life.hu/otthon/20150715-a-legemlekezetesebb-filmes-enteriorok.htmlRetro, minimál vagy romantikus? Hozzád melyik lakberendezési stílus áll a legközelebb? Úgy, ahogy a háziállatok is egy idő után hasonlítani kezdenek a gazdijukra, egy ízlésesen berendezett otthon is szinte mindig tükrözi lakója egyéniségét - így van ez a filmekben is! A következőkben összegyűjtöttük a Life.hu kedvenc filmes enteriőrjeit, inspirálódjatok belőlük bátran!OtthonOrigoFegyvert tart otthon Mila Kunis és Ashton Kutcher - tényleg szükség van erre?http://www.life.hu/otthon/20150712-fegyvert-tart-otthon-mila-kunis-es-ashton-kutcher-tenyleg-szukseg-van-erre.htmlA sztárpár nagyon óvja otthonát - nemrég kiderült, még fegyvert is tartanak a házukban.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.