újrahasznosítás raklap otthon falmatrica lépcső lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valami egyedi, valami igazán őrült designötletre vágysz? Akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan különleges, mégis egyszerű tippet, amelyek segítségével még a legegyhangúbb szobába is vidámságot és életet csempészhetsz.

Falmatrica

Egyszerű és nagyszerű! Egy ötletes falmatricával bármilyen szobát egyedivé és különlegessé varázsolhatsz! További előnye, hogy pénztárcabarát, saját kezűleg megvalósítható, gyors megoldás.

Forrás: newsny.net

Színes fal

Ha egy kis színes vidámsággal szeretnéd feldobni szobád, azt viszont nem szeretnéd, hogy az egész helyiség rikító színben pompázzon, akkor kombinálj egy kicsit! Hihetetlenül jól tud kinézni, ha egy eredetileg fehérre festett szobának csupán az egyik falát valamilyen színes, rikító színbe öltözteted!

Forrás: cdlapa.com

Rikító radiátor

Ha igazi különlegességre vágysz, a radiátorfestést mindenképpen próbáld ki! Ezekkel az otromba, de szükséges kiegészítőkkel mindig csak a baj van, elrejteni nem tudod, miért ne csinosíthatnád egy kicsit ki őket?

Forrás: buzzfeed.com

Bohókás lépcsők

Ha emeletes családi házban laksz, akkor nincs mese, varázsold szivárványszínűvé az unalmas lépcsőfokokat! Nincs más dolgod, mint összegyűjteni a lakásban megtalálható összes színes festéket, és kezdődhet a móka!

Forrás: buzzfeed.com

Recycling bútorok

A mi kedvenceink a raklapbútorok! Hihetetlenül hangulatos tud lenni egy szépen felújított dohányzóasztalként vagy akár fotelként funkcionáló raklap! Ha igazán elszánt vagy, az egész szobádat berendezheted raklapbútorokból.

Forrás: architektnaobcasach.blog.pl
Mit szólnál hozzá, ha Brad Pitt tervezné meg álmaid otthonát?http://www.life.hu/otthon/20150728-sztarok-akik-epiteszetet-tanultak.html„Mi lett volna, ha...?” Ugye, te is gyakran el szoktál játszani ezzel a gondolattal? Nos, az alábbi hírességek bebiztosították magukat arra az esetre, ha esetleg a sztárrá válás nem jön össze. Hogy mi lett volna belőlük, ha nem hollywoodi hírességek lesznek? Mi más, hát építész!Otthon--Te beköltöznél Jancsi és Juliska mézeskalács házikójába?http://www.life.hu/otthon/20150727-kulonleges-meses-otthonok.htmlEmlékszel még a Hófehérke és a hét törpe című meséből a törpék aprócska otthonára? Vagy a Jancsi és Juliskából jól ismert mézeskalács házikóra? Nos, az alábbi képek nézegetésével garantáltan te is egy tündérmesében fogod magad érezni!OtthonOrigoA nyugalom szigete - Függőágyat az otthonodba!http://www.life.hu/otthon/20150724-a-nyugalom-szigete-kulonleges-fuggoagyak.htmlPálmafák, homokos tengerpart, egy függőányban elnyúlva a tenger morajló hullámait hallgatod - nem hangzik rosszul, ugye? Nos, ha a homokos tengerpart és a pálmafák nem is adottak, egy kertben felhúzott kényelmes függőágyban pihenve percek alatt elfelejtheted a rohanó mindennapok nyűgjét. Mutatjuk a legkülönlegesebb darabokat!OtthonThinkstockA putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150722-a-legnagyobb-sztarok-gyerekkori-otthonai.htmlMa már luxusvillákban és tengerparti álomnyaralókban tengetik mindennapjaikat, de nem volt ez mindig így! A hírnév hajnalán a legnagyobb sztároknak is jóval szerényebb hajlékokban kellett meghúzniuk magukat. Persze a szerény jelző az ő esetükben relatív, hiszen egy-egy hajdani sztárotthon kis hazánkból nézve egyáltalán nem tűnik annyira nyomorúságosnak. OtthonAFPA világ legvarázslatosabb szállodáihttp://www.life.hu/otthon/20150713-a-vilag-legvarazslatosabb-szallodai.htmlBár a nyári úti cél kiválasztása során elsősorban nem a szálláshely kinézete a döntő, mégis akadnak olyan varázslatos hotelek a világ számos pontján, amelyek már a megjelenésükkel vagy elhelyezkedésükkel bevonzzák a turistákat. Ha megengedheted magadnak, ezt az öt szállodát mindenképpen keresd fel egyszer!OtthonOrigoBámulatos tengerparti házak – Itt te is megtalálnád álmaid otthonát!http://www.life.hu/otthon/20150706-a-vilag-legszebb-tengerparti-hazai-otthonai.htmlHa rengeteg pénzed lenne, hova költöznél? Hol vásárolnád, netán építenéd meg álomotthonod? A hegyekben? Egy békés tóparton? Netán a morajló tenger hullámainak szomszédságában? Nos, ahogy azt galériánkból is látni fogod, mi az utolsóra szavazunk!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.