A hónap színe - A légies pasztellrózsaszín

augusztus enteriőr inspiráció pasztell otthon a hónap színe lakberendezés rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár utolsó hónapjának színe egy légiesen könnyű és visszafogott tónus, nem más, mint a pasztellrózsaszín. Ha te is odavagy ezért a végtelenül romantikus árnyalatért, inspirálódj képeinkből, és csempészd be az otthonodba.

Eddig úgy gondoltad, hogy a rózsaszín csak egy giccses babaházban tud jól mutatni? Tény, hogy a rózsaszín erősebb, rikítóbb árnyalataival – már ha nem Barbie rezidenciájáról van szó – jobb csínján bánni, de a pasztell változata bizony minden helyiségben tökéletes választás lehet.

Forrás: matchbookmag.tumblr.com

Hogy mivel kombináld? jó hírünk van, szinte minden stílushoz jól illik. Ez a visszafogott, halvány árnyalat jól passzol a klasszikus vagy a vidékies, de akár az elegánsabb enteriőrhöz is.

A színek közül pedig kombinálhatod fehérrel, szürkével, vagy akár a réz különböző árnyalataival, de más pasztellszínekkel is istenien tud kinézni.

Ha kifejezetten a vidéki stílust szeretnéd erősíteni, akkor használj mellé a természetben is fellelhető színeket, például zöldet, és variáld virágmintás, esetleg kockás anyagokkal.

A rózsaszín ezen árnyalata egyébként megnyugtatóan, pihentetően, sőt hívogatóan hat az emberre,

ezért is használják szívesen babaszobákban, hálószobákban vagy éppen kórházakban.

Megjött a kedved hozzá? Inspirálódj galériánkból, és csempészd be ezt a romantikus színt te is otthonodba!

/1508/A_l_g2015821203546Lépj be Marcel Wanders fényűző világábahttp://www.life.hu/otthon/20150817-marcel-wanders-formatervezo-altal-tervezett-private-residence-taipei.htmlEgy világ, ahol a szolíd és harsány színek és formák játékos összhangban megférnek egymás mellett, ahol ötvöződik a bizarr a csúcstechnológiával, és ahol a minimalista stílus cseppnyi pajkossággal és extravaganciával keveredik. Lépj be Marcel Wanders világába, és ámulj el formabontó látásmódján. OtthonOrigoNyisd ki otthonodban a varázslatos Kelet világának kapuit!http://www.life.hu/otthon/20150810-tavol-keleti-lakberendezesi-stilusok-a-japan-es-a-kinai-enterior.htmlHa egy kis egzotikumot szeretnél becsempészni otthonod falai közé, érdemes kicsit a távol-keleti stílusok világában barangolnod. Mi most a kínai és japán ihletésű enteriőrökhöz szeretnénk meghozni a kedved: nyisd meg otthonodban a varázslatos Kelet világának kapuit a Life.hu segítségével. OtthonOrigoIskolára felkészülni: találd meg a tökéletes íróasztalthttp://www.life.hu/otthon/20150812-az-iroasztal-vasarlas-szempontjai.htmlNyakunkon az ősz, vele együtt pedig az iskolakezdés. A könyvek, füzetek, írószerek beszerezése mellett nem szabad elfeledkezni a megfelelő íróasztalról sem! Választáskor megannyi szempontot kell mérlegelni, alábbiakban összeszedtük a legfontosabbakat.OtthonThinkstockNem a méret a lényeg - Aprócska luxusotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20150804-kulonleges-apro-luxusotthonok.htmlEgy gigantikus birtokon elterülő legalább 15 szobás monstrum, hatalmas úszómedencével - sokan így képzelik el a luxusotthonokat, tévesen! A luxus ugyanis nem feltétlenül egyenlő a megalomániával. Nem hiszed? Az alábbi aprócska, mégis fényűző vityillóktól garantáltan leesik majd az állad. OtthonOrigoÍme a 3 legjobb ingyenes lakberendező applikációhttp://www.life.hu/otthon/20150729-3-applikacio-ami-megkonnyiti-a-lakberendezest.htmlA lakberendezési magazinok hasábjain sokszor sok okosságot és tanácsot lehet olvasni a különféle trendekről, stílusokról és arról, hogy ezeket miként tudod te is beilleszteni saját otthonodba. Az ötletek és tanácsok tényleg hasznosak, de tedd a szívedre a kezed, te csupán a cikkek olvasásával el is tudod képzelni az eredményt három dimenzióban?OtthonThinkstockMost átélheted a Szex és New York-életérzést - Akár te is beköltözhetsz a híres írónő luxusapartmanjábahttp://www.life.hu/otthon/20150806-aruljak-a-szex-es-new-york-ironojenek-candace-bushnellnek-a-luxus-apartmanjat.htmlEgy korábbi cikkünkben már körbejártuk a Szex és New York négy ikonikus szinglijének karakteresen berendezett filmbéli otthonát. Most egy lépéssel továbbmegyünk, és megmutatjuk annak a világhírű írónőnek a luxuslakását, akinek a kultikus tévésorozatot köszönthettük.OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.