Sztárok, akik imádják a különleges lakberendezési megoldásokat

enteriőr otthon Justin Timberlake Julianne Moore Cameron Diaz Courtney Cox Jessica Alba lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Foglalkozása: világsztár. Hobbija: lakberendezés. Íme öt híresség, akik odavannak a különleges enteriőrökért, és akik imádják saját kezűleg csinosítgatni az otthonukat. 

Julianne Moore

Az Oscar-díjas színésznő a DIY-mozgalom egyik élharcosa, aki imád inspiráló képeket gyűjtögetni különböző lakberendezési magazinokból. Amikor a West Village-i otthonát bemutatták az Elle Decor magazinban, ő maga is mesélt néhány kulisszatitkot lakberendezési hobbijáról. "Szeretem az újrahasznosított, zöld és organikus kiegészítőket, nem vagyok a steril, hideg és túlságosan is szabályos elrendezés híve."

Forrás: elledecor.com
Forrás: elledecor.com

Justin Timberlake

Justin igazi multitálentum. Amellett, hogy többszörös Grammy-díjas énekesként, producerként és színészként is tevékenykedik, 2012-ben Estee Stanley dizájnerrel karöltve közösen alapította meg HomeMint nevű cégüket, aminek keretein belül ugyanerre a márkanévre keresztelt lakáskiegészítőket árultak. Justin mindig is vonzódott a szép dolgok iránt, kifinomult ízlését pedig egy kerámiaedényeket, párnákat magába foglaló kollekcióban csillogtatta meg. Habár a HomeMint azóta ékszerek, ruhák forgalmazására szakosodott, még van mód rendelni Justin különösen szép tárgyaiból is.

Forrás: jlwooddesign.wordpress.com

Courteney Cox

Ahogy arról korábban már írtunk, mielőtt Courteney a színészet felé kezdett kacsingatni, építész szeretett volna lenni, és el is kezdte a Mount Vernon College főiskolát. Végül a hollywoodi karrier mégis magával ragadta, viszont az átalakítás, lakberendezés iránti szenvedélye máig megmaradt. Mikor az Elle Decor magazinnak megmutatta csodálatos malibui otthonát, néhány trükköt is megosztott az olvasókkal: "Általában a karakteres kiegészítőket szeretem, azokat, amelyek időtállók, és évek múltán is egyedi hangulatot árasztanak magukból."

Forrás: elledecor.com
Forrás: elledecor.com
Forrás: elledecor.com

Jessica Alba

Az üzletasszonnyá avanzsált színésznő nemrég mutatta meg Los Angeles-i otthonát egy lakberendezési magazinnak, és azt is elárulta, hogy mi inspirálta a különleges enteriőr kialakításában. "Amikor Isztambulban jártam, egyszerűen beleszerettem abba a hangulatba, amit a Közel-Kelet és a Földközi-tenger magából áraszt. Minden annyira természetes és autentikus. Azt szerettem volna, ha az én otthonom is ezt a hangulatot árasztja."

Forrás: elledecor.com
Forrás: elledecor.com
Forrás: elledecor.com

Cameron Diaz

A színésznő a West Village-ben vásárolt új otthonának felújításához kért egy kis segítséget az egyik leghíresebb lakberendezőtől, Kelly Wearstlertől. Kettőjük munkájának az eredménye pedig egy igazi csajos és végtelenül szexi enteriőr, amely hűen tükrözi Cameron stílusát és egyéniségét.

Forrás: AFP, elledecor.com
Forrás: elledecor.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.