Ezeken a helyeken forgatták kedvenc videoklipjeidet

Villa otthon Taylor Swift videoklip Beyoncé Knowles Britney Spears énekesnő kastély Spice Girls lakás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak már utána jártunk, hogy milyen házakban nőttek fel a legnagyobb hollywoodi sztárok, azt is tudjuk, hogy milyen luxusnyaralókban vészelik át a nyári forróságot, sőt azt is kiderítettük, hogy melyik híresség otthonát lehet kibérelni. Most egy lépéssel tovább megyünk, bemutatjuk azokat a luxusvillákat, birtokokat, hoteleket, amelyekben kedvenc videoklipjeinket forgatták. 

Taylor Swift, "Blank Space" - Oheka-kastély

Az Oheka-kastély egy 10 000 négyzetméteres birtok a New York-i Huntington városrészben, Long Island északi partján. A kastély az 1900-as években luxusnyaralónak épült, eredeti tulajdonosa pedig egy Otto Hermann Kahn nevezetű befektetési bankár volt. A 32 szobás hodály ma szállodaként funkcionál, és kedvelt esküvői helyszín a hírességek körében. Számos zenei videót, műsort és filmet is forgattak már ezen a fejedelmi birtokon. Legutóbb Taylor Swift Blank Space c. videoklipje készült a kastély falain belül, amelyért az énekesnőt az idei VMA-n a Legjobb női videoklip és a Legjobb popvideó díjára is jelölték.

Forrás: Youtube, thebridescafe.com

Britney Spears, "Work Bitch" - luxuskúria Malibuban

Ha van mit a tejbe aprítanod, most akár meg is vásárolhatod azt a kúriát, amelyben Spears kisasszony Work Bitch c. számát forgatták. Az ingatlan ára egyébként nem kevesebb, mint 8,7 millió dollár. Bár az otthon szinte alig felismerhető a gyéren megvilágított klipben, ez a modern, letisztult, hatalmas üvegablakokkal díszített kúria a valóságban igazán pompás látványt nyújt.

Forrás: Youtube, scoopnest.com

Spice Girls, "Wannabe" - Midland Grand Hotel

Nem egy mai darab, de szerintünk nincs a világon, aki ne emlékezne a csípős lányok debütáló videoklipjére, és arra a bizonyos hotelre, amelyben a történet szerint a csajok borsot törtek a vendégek és pincérek orra alá. Ez az öt csillagos luxusszálloda 1873-ban nyitotta meg kapuit Midland Grand Hotel néven, azóta számos felújításon átesett, és még a nevét is megváltoztatták, St. Pancras Renaissance London Hotelre. Bár a videoklip megjelenésekor a Spice lányok féltek, hogy az Egyesült Államokban nem lesz túl fényes a fogadtatása, az 1997-es VMA-n végül elnyerte a Legjobb dance videoklip díját.

Forrás: Youtube, ani-shah.com

Beyoncé, "Halo" - Soho Villa

Érdekesség, hogy Beyoncé a Halo c. videoklipjét saját otthonában forgatták - pontosabban az egyik luxusvillájában a sokból. Az mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy a klipben nem sok minden látszik a lakásból, helyette a Beyoncé és Michael Ealy színészről készült közeli felvételekben gyönyörködhetünk. Pár évvel a Halo premierje után egyébként a lakás felkerült a piacra, Beyoncé ugyanis kiadta villáját: ha megér neked havonta 100 ezer dollárt az a tudat, hogy abban az ágyban hajthatod álomra a fejed, amelyben egykor Queen B feküdt, akkor akár te is kibérelheted!

Forrás: Youtube, 6sqft.com
Sztárok, akik tiniként vásárolták meg első luxusotthonukathttp://www.life.hu/otthon/20150904-sztarok-akik-tizenevesen-vasaroltak-luxusotthont.htmlMíg kis hazánkban egy átlagos tininek a tanulás-bulizás-randizás kombó körül forognak általában a gondolatai, addig a hollywoodi celebgyerekek luxusotthonok böngészésével és adásvételi szerződések tanulmányozásával töltik drága idejüket. Jöjjenek a tinisztárok, akik tizenévesen lettek lakástulajdonosok.OtthonAFPEzeket semmiképpen ne vidd magaddal költözéskorhttp://www.life.hu/otthon/20150903-koltozeskor-milyen-holmikat-ne-vigyel-magaddal.htmlMegkötöttétek az adásvételit, kezedben a kulcs, kitűzve a költözködés napja. Mielőtt azonban elkezdenéd bezsákolni az egész eddigi életedet, érdemes jól átgondolnod és mérlegelned, mire lesz valóban szükséged új otthonodban.OtthonThinkstockLegszívesebben a sztárok szomszédságában élnéd le az életed? Költözz ide!http://www.life.hu/otthon/20150901-szomszedsagok-es-konyekek-amerikaban-amelyek-felkapottak-a-sztarok-koreben.htmlA híres emberek szívesen élnek hasonszőrű híres emberek társaságában, ennek eredménye, hogy vannak olyan környékek, ahol az egy négyzetméterre jutó celebek száma meglehetősen magas. Az alábbiakban összegyűjtöttük a sztárok által legkedveltebb szomszédságokat - ha Amerikában jársz, ezeken a helyeken nagy valószínűséggel botolhatsz bele Heidi Klumba vagy Matthew McConaughey-be.Otthon--Egy falu, ahol a természet az úr - Hátborzongató képekhttp://www.life.hu/otthon/20150831-kaprazatos-kepek-egy-kinai-halaszfalurol-amit-teljesen-benott-a-novenyzet.htmlKína hátborzongató szépségű halászfalujában az anyatermészet átvette a hatalmat. Éld át a természet alkotta vadregényes romantikát az alábbi lélegzetelállító képeket nézegetve.OtthonOrigoKísértetjárás és furcsa legendák - Átok ülne a világ egyik leghíresebb rezidenciáján?http://www.life.hu/otthon/20150818-dakota-haz-ahol-john-lenonnt-lelottek-atok-ulne-a-vilag-egyik-leghiresebb-rezidenciajan.htmlA Dakota-ház New York egyik leghíresebb és legrejtélyesebb luxusapartmanja, amely 1880 és 1884 között épült. Az épületben a pletykák szerint évek óta szellemek kísértenek, de nem ez az egyetlen furcsaság, ami ezt a gyönyörű rezidenciát körüllengi. Otthon--Irány Dél - Mediterrán lakberendezés kezdőknek és haladóknakhttp://www.life.hu/otthon/20150817-gorog-spanyol-olasz-provance-mediterran-enterior-jellemzoi.htmlNapfény, tenger és az élet szeretete - lakberendezési kalandozásunk következő állomásaként a mediterrán országok enteriőrjét vesszük górcső alá. Ha vonzódsz a napsütéses vidékek hangulatához, és szereted a nyarat, akkor fűszerezd meg otthonod te is egy csipetnyi mediterrán hangulattal. Mutatjuk, hogyan csináld!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.