Ezerarcú krizantém

Forrás: Thinkstock -
blog krizantém csináld magad balkon Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz hír: menthetetlenül beköszönt az ősz, lassan az első jeleit bizony fel lehet fedezni. Rövidülnek a nappalok, tehát hamarabb jön a gyerek haza a játszóról, jobb filmeket adnak a tv-ben (amiket persze nem tudsz megnézni, mert dolgozol, vagy mivel esik, a gyerek ki se ment a játszóra, így esélyed sem volt), meg kell venni már tényleg azokat a rohadmányos tanszereket is... Sőt, bimbós a krizantém, az első korai virágai ki is nyíltak.

Ezt az ezerarcú virágot méltatlanul társítjuk azonnal a temetőkhöz! Kertben, balkonládában vagy dézsában kevés gondoskodás mellett is remekül mutat.

Forrás: Thinkstock

Krizantémmal szeretnéd díszíteni otthonoda? A BalkonGaz blogon most megtudhatod, hogyan állj neki.

Ezekben a konyhákban az egész család jól érezheti magáthttp://www.life.hu/otthon/20150915-gyerekbarat-csaladi-konyhak-es-ebedlok-inspiracio.htmlFőzni, sütni, beszélgetni, segíteni a gyerkőcnek a háziban - egy igazán gyerekbarát konyhában mindezt szimultán el tudod végezni! Az alábbiakban összegyüjtöttük a mi kedvenc konyháinkat, ha elnyerte valamelyik a tetszésedet, inspirálódj belőlük bátran!Otthon--A hónap színe: a nyárbúcsúztató tengerkékhttp://www.life.hu/otthon/20150914-szeptember-honap-szine-a-a-lakberendezesben-a-tengerkek.htmlBár a nyárnak búcsút intettünk, a nyár színeitől egyáltalán nem kell elköszönnünk, olyannyira nem, hogy szeptember hónap színének a lakberendezési szakértők a gyönyörű tengerkéket választották.OtthonOrigoSkandináv kalandozások - Inspiráció az Észak szerelmeseinekhttp://www.life.hu/otthon/20150908-a-skandinav-lakberendezesi-stilus-jellemzoi.htmlTágas, modern, fehér terek – a skandináv lakberendezési stílusról a legtöbb embernek elsőre ezek a jelzők jutnak eszébe. Ez részben igaz is, hiszen ez a stílus lényegében az egyszerűségről és természetességről szól, ha azonban közelebbről is megismerkedsz a skandináv lakberendezéssel, rájössz majd, mennyi kreatív lehetőséget rejt még magában. Otthon--Sztárok, akik tiniként vásárolták meg első luxusotthonukathttp://www.life.hu/otthon/20150904-sztarok-akik-tizenevesen-vasaroltak-luxusotthont.htmlMíg kis hazánkban egy átlagos tininek a tanulás-bulizás-randizás kombó körül forognak általában a gondolatai, addig a hollywoodi celebgyerekek luxusotthonok böngészésével és adásvételi szerződések tanulmányozásával töltik drága idejüket. Jöjjenek a tinisztárok, akik tizenévesen lettek lakástulajdonosok.OtthonAFPEzeket semmiképpen ne vidd magaddal költözéskorhttp://www.life.hu/otthon/20150903-koltozeskor-milyen-holmikat-ne-vigyel-magaddal.htmlMegkötöttétek az adásvételit, kezedben a kulcs, kitűzve a költözködés napja. Mielőtt azonban elkezdenéd bezsákolni az egész eddigi életedet, érdemes jól átgondolnod és mérlegelned, mire lesz valóban szükséged új otthonodban.OtthonThinkstockFogadjunk, hogy ezt az 5 dolgot te sem szoktad takarítanihttp://www.life.hu/otthon/20150819-5-dolog-a-haztartasban-amit-elfelejtenek-megtisztitani.htmlTedd a szívedre a kezed: ugye a te lakásodban is vannak olyan rejtett, vagy kevésbé rejtett dolgok, amikről nagytakarítás közben egyszerűen elfeledkezel, vagy úgy gondolod, nem szorulnak takarításra. Pedig attól, hogy valami nem tűnik koszosnak, még hemzseghetnek rajta a bacik! Íme, az 5 leggyakrabban elfeledett dolog. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.