Így még szedhetsz ősszel is paradicsomot az ablakból

Forrás: Thinkstock -
paradicsom kertészkedés balkon Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A paradicsom roppantul könnyen nevelhető és hálás növény, kifejezetten ajánlott azoknak, akik sikerélményre szeretnének szert tenni.
Forrás: Thinkstock

Ha imádod ezt a fantasztikus zöldséget és szeretnél az őszi hónapokban is házi paradicsom ültetvényedről szemezgetni, akkor olvasd el a Balkongaz blog tippjeit, és láss neki a balkonkertészkedésnek.

Bábeli zűrzavar a lakberendezésben - Az eklektikus stílushttp://www.life.hu/otthon/20150915-eklektikus-lakberendezesi-stilus-jellemzoi.htmlJó ízléssel vagy megáldva, imádod a különböző korokat és lakberendezési irányzatokat, és otthonodba, ha lehetne az összeset egyszerre sűrítenéd be? Akkor az eklektika a te stílusod!OtthonOrigoEzekben a konyhákban az egész család jól érezheti magáthttp://www.life.hu/otthon/20150915-gyerekbarat-csaladi-konyhak-es-ebedlok-inspiracio.htmlFőzni, sütni, beszélgetni, segíteni a gyerkőcnek a háziban - egy igazán gyerekbarát konyhában mindezt szimultán el tudod végezni! Az alábbiakban összegyüjtöttük a mi kedvenc konyháinkat, ha elnyerte valamelyik a tetszésedet, inspirálódj belőlük bátran!Otthon--Ezerarcú krizantémhttp://www.life.hu/otthon/20150916-balkongaz-blog-az-ezerarcu-krizantem.htmlRossz hír: menthetetlenül beköszönt az ősz, lassan az első jeleit bizony fel lehet fedezni. Rövidülnek a nappalok, tehát hamarabb jön a gyerek haza a játszóról, jobb filmeket adnak a tv-ben (amiket persze nem tudsz megnézni, mert dolgozol, vagy mivel esik, a gyerek ki se ment a játszóra, így esélyed sem volt), meg kell venni már tényleg azokat a rohadmányos tanszereket is... Sőt, bimbós a krizantém, az első korai virágai ki is nyíltak.OtthonThinkstockA hónap színe: a nyárbúcsúztató tengerkékhttp://www.life.hu/otthon/20150914-szeptember-honap-szine-a-a-lakberendezesben-a-tengerkek.htmlBár a nyárnak búcsút intettünk, a nyár színeitől egyáltalán nem kell elköszönnünk, olyannyira nem, hogy szeptember hónap színének a lakberendezési szakértők a gyönyörű tengerkéket választották.OtthonOrigoEgy falu, ahol a természet az úr - Hátborzongató képekhttp://www.life.hu/otthon/20150831-kaprazatos-kepek-egy-kinai-halaszfalurol-amit-teljesen-benott-a-novenyzet.htmlKína hátborzongató szépségű halászfalujában az anyatermészet átvette a hatalmat. Éld át a természet alkotta vadregényes romantikát az alábbi lélegzetelállító képeket nézegetve.OtthonOrigoValami régi, valami új - Bújtasd otthonodat vintage köntösbehttp://www.life.hu/otthon/20150901-a-vintage-lakberendezesi-stilus-enterior-jellemzoi.htmlVonzódsz a régiségekhez, és a véredben van a DIY-hajlam? Akkor lakberendezési kalandozásunk következő állomását imádni fogod! Mutatjuk, hogyan varázsolhatsz otthonodban vintage hangulatot!OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.