Kanye West kim kardashian Jay Z sztárok Hollywood Beyoncé Michael Jordan Lady Gaga Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood A listás sztárjai pont olyan emberek, mint mi vagyunk: ők is szeretnek kosarazni, nagyot csobbani a medencében, vagy éppen édességet majszolni. Annyi kivétellel, hogy ők ezeket az elfoglaltságokat igen nagy üzemben tolják - van, hogy szenvedélyüknek külön szobát alakítanak ki otthonukban.

Jay Z és Beyoncé édességszobája

Egyrészről persze irigyeljük Blue Ivyt, Jay Z és Beyoncé kislányát ezért a különleges édességszobáért, másrészt viszont nem biztos, hogy egy néhány éves gyereknek tömérdek mennyiségű cukrot kellene ennie.

Forrás: elledecor.com

Celine Dion aquaparkja

A többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő nem aprózta el a kertépítést, udvarába egy konkrét aquaparkot húzott fel. Három medencéjéhez néhány szuper csúszda is tartozik.

Forrás: elledecor.com

Lady Gaga bowlingpályája

A botrányhősnő énekesnő biztosan nem fog sokat unatkozni malibui kúriájában: saját bejáratú bowlingpályáján ugyanis bármikor guríthat párat.

Forrás: elledecor.com

Kim és Kanye szőlőbirtoka

A sztárpár 20 millió dolláros Hidden Hills-i ingatlanjához egy kedves kis szőlősbirtok is tartozik. Kíváncsian várjuk, mikor jelenik meg az üzletek polcán az első palack Kim és Kanye cabernet sauvignon.

Forrás: elledecor.com

Michael Jordan kosárlabdapályája

Ezen a különc szobán lepődünk meg a legkevésbé, hiszen mit is várhatna az ember egy egykori Chicago Bulls-játékostól? Jordan Illinois-ban található Highland Park birtoka egyébként a legdrágább ingatlan az államban.

Forrás: elledecor.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.