fürdőszoba Mihalik Enikő piperecucc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is furta az oldaladat, hogy vajon egy világhírű szupermodellnek mi minden lapulhat fürdszobája mélyén? Íme, ámolj és bámulj.

Magyarország egyik legszebb és legsikeresebb, világhírnévnek is örvendő modellje, Mihalik Enikő, nagyon elmélyedt a fürdőszobai piperecuccai csomagolása közben. Már csak az a kérdés, hogy vajon, éppen összecsomagol, vagy kicsomagol? A képet itt tudod megnézni.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Költözz be egy dizájnos raktárba!http://www.life.hu/otthon/20151007-loft-lakas-az-amerikaban-kozkedvelt-ingatlantipus.htmlA loft egy főleg az Egyesült Államokhoz köthető ingatlantípus, mellyel a hollywoodi filmekben sűrűn lehet találkozni. És bár idehaza ez a típus még igen szokatlan, ha kitartóan keresgél az ember, már lehet loft, vagy loftszerű lakásokat találni a piacon. OtthonOrigoÍme, Hollywood legjobban kereső hírességeinek palotáihttp://www.life.hu/otthon/20151007-a-forbes-100-leggazdagabb-hiressege-imadja-a-luxusingatlanokat.htmlA Forbes magazin minden évben összeállítja a világ 100 leggazdagabb hírességének listáját. Az idei év "győztesei" pedig nem csak a vagyon tekintetében hasonlítanak egymásra: mindannyian rajonganak a fényűző ingatlanokért.Otthon--Rugalmas, modern és elegáns - Ilyen a mobil télikerthttp://www.life.hu/otthon/20151005-a-mobil-telikert-tulajdonsagai-elonyei.htmlA klasszikus télikerteknek új kihívója jelent meg: a mobil télikertet kedvedre alakíthatod, nyithatod és zárhatod, miközben gyönyörű üvegfelületeken keresztül élvezheted kerted látványát. Növeli ingatlanod értékét és olyan plusz szobaként is használhatod, amelyikre leginkább szükséged van, legyen az akár nappali vagy étkező. Otthon--Hollywoodi sztárok furcsa szobáihttp://www.life.hu/otthon/20151005-hollywoodi-sztarok-furcsa-szobai-kanye-west-jay-z-beyonce-ladi-gaga.htmlHollywood A listás sztárjai pont olyan emberek, mint mi vagyunk: ők is szeretnek kosarazni, nagyot csobbani a medencében, vagy éppen édességet majszolni. Annyi kivétellel, hogy ők ezeket az elfoglaltságokat igen nagy üzemben tolják - van, hogy szenvedélyüknek külön szobát alakítanak ki otthonukban. Otthon--Eladó luxusotthon: Íme Angelina Jolie gyermekkori otthona!http://www.life.hu/otthon/20151007-angelina-jolie-szineszno-gyermekkori-otthona-elado-most-megnezheted-a-pazar-hazat.htmlA színésznő megválik fitalkori álmainak helyszínétől, és pazar otthonát két millió dollárért árulja. Otthon--Csinálj banánból esernyőt! - Meglepő multifunkciós tárgyak http://www.life.hu/otthon/20151001-otletes-es-vicces-multifunkcios-targyak.htmlTe is szereted a 2 az 1-ben dolgokat? Az ilyen multifunkciós eszközök egyrészt azért jók, mert sokszor nem kevést pénzt megspórolhatsz, ha két szükséges szolgáltatáshoz egy áráért jutsz hozzá, másrészt pedig azért, mert két különböző funkció keveredéséből bizony vicces dolgok is kisülhetnek. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.