Az uncsi festmények már a múlté - Így dobd fel otthonod falait!

kép ízléses keret otthon festmény stílus dekoráció lakberendezés fal lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyönyörű, több százéves festmény nagyon impozáns tud lenni – egy múzeum falán. Egy fiatalos, dizájnos lakás falain azonban sokkal jobban mutat egy különleges, formabontó dekoráció. Elő a kreativitással, formáld saját arcodra otthonod falait!

A szavak ereje

Ma már szinte minden lakberendezési áruházban lehet kapni feliratos képeket, de, ha elég kreatív vagy, akár te magad is készíthetsz egyet! Csak egy kis kézügyesség kell, és faladat a hozzád legközelebb álló idézetek díszíthetik.

Forrás: elledecor.com

Vintage térképek

A régi térképek valami megmagyarázhatatlan titokzatosságot árasztanak magukból. Lehet, hogy igazából otthonülő típus vagy, de a térképeket nézegetve távoli tájakra képzelheted magad.

Forrás: elledecor.com

Foglald keretbe

A nagymamától kapott réges-régi medál, de akár egy félig eltépett mozijegy is új életre kelhet – a legegyszerűbb és talán legötletesebb módja az egyedi dekorálásnak, ha a szívedhez közel álló emlékeket keretbe foglalod.

Forrás: elledecor.com

Gyerekrajzok

Ha gyerkőc van a háznál, ne gondolkodj tovább – meg van oldva a dekorálás kérdése. Lehet, hogy az avatatlan szemek csak krikszkrakszokat látnak csemetéd rajzaiban, de neked bármelyik méregdrága festménynél többet érnek. Légy hát rájuk büszke, és díszítsd velük otthonod falait bátran!

Forrás: elledecor.com

Keret kép nélkül

Igen, komolyan gondoljuk, díszítsd otthonod falait néhány jól elhelyezett üres kerettel. Bár elsőre kicsit szokatlannak hangzik, de a színek, textúrák, formák kreatív összehangolásával a különleges, egyedi hatás nem marad el.

Forrás: elledecor.com
Élj úgy, mint egy amerikai milliomos: Költözz be egy penthouse-ba!http://www.life.hu/otthon/20151015-az-amerikai-penthouse-ingatlantipus-jellemzoi.htmlAkár csak a loft, a penthouse is főleg a tengerentúlon divatos ingatlantípus. És bár idehaza is egyre több apróhirdetésben lehet találkozni eladásra kínált penhouse vagy penthouse-szerű lakásokkal, ezen ingatlanok nagy része valójában nem tartozik az eredeti penthouse kategóriába. OtthonOrigo7 tipp, hogy a lakásod igazi otthonná váljonhttp://www.life.hu/otthon/20151019--igy-valhat-hazadbol-igazi-otthon-tippek.htmlAz otthon meleg és meghitt hangulatú, olyan hely, amit teljes mértékben a magadénak érzel, ahol kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz pozitív energiákkal. De mi tesz egy lakást valódi otthonná? Otthon--Less be a Downton Abbey ikonikus kúriájának falai közé!http://www.life.hu/otthon/20151015-eladtak-a-downton-abbey-ikonikus-epuletet.htmlA Downton Abbey című kosztümös-romantikus sorozat a britek egyik nagy kedvence, akkora népszerűségnek örvend a szigetországban, hogy még Katalin hercegné, Kamilla, sőt Erzsébet királynő is rajong érte. Nos, a sorozat egyik legendás otthona nemrégiben új gazdára talált. Otthon--Manilai nekropolisz - Élet a holtak városábanhttp://www.life.hu/otthon/20151014-temetovaros-nekropolisz-manilaban.htmlA Fülöp-szigetek a világ egyik legszegényebb országa. Fővárosa, Manila pedig a világ egyik legsűrűbben lakott városa. A teljes manilai agglomeráció lakossága meghaladja a 14 milliót, a lakosság 40 százaléka pedig mélyszegénységben, nyomornegyedekben, vagy éppen temetőben él. Otthon--Őszi dekorációk a bankkártyádhoz igazítva – Pénztárcakímélő és burzsuj ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20151012-oszi-lakberendezes-a-bankkartyadhoz-igazitva-penztarca-kimelo-es-burzsuj-otletek.htmlNe hagyd, hogy a borongós, búskomor őszi idő a kedvedet szegje - tekints az őszre, mint a megnyugvás, feltöltődés időszakára, leld kedved a hónap káprázatos színeiben! Vedd körül magad otthonodban is lelket melengető árnyalatokkal, pihe-puha textúrákkal és hangulatos kiegészítőkkel. Mutatjuk a Life.hu kedvenceit! Otthon--Környezetbarát és impozáns - Bravúros építészeti megoldások zöldbenhttp://www.life.hu/otthon/20150930-kornyezettudatos-megoldasokra-es-epiteszeti-bravurok-szep-otthonok.htmlA zöld otthonok lényege, hogy tervezésük és megépítésük során kizárólag környezetbarát anyagokat használnak fel a készítők, a berendezése is ökobarát, sőt az üzemeltetése során sem árt a környezetnek. Egyre több tervező és építész gondolkodik környezetbarát módon, és tervez környezetbarát otthonokat, melyeknél arra is nagy figyelmet fordítanak, hogy az épületek szépek és harmonikusak legyenek, valamint a bennük lakók minden igényét kielégítsék. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.