Földöntúli luxus: eladó a "Ghost" című film álomlakása

ház film forgatás otthon Patrick Swayze Demi Moore Ghost eladó lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
9,5 millió dollárért árulják azt a New York-i apartmancsodát, ahol annak idején Patrick Swayze kísértette Demi Moore-t.

A jóképű Patrick Swayze-n túl talán csak a filmbéli sztárpár lakásáról álmodozott többet minden lány, amikor 1990-ben a mozikba került a Ghost című film.

Forrás: AFP

Nos, van egy jó hírünk: ha van fölösleges 9,5 millió dollárod, azaz nagyjából 2,6 milliárd forintnak megfelelő összeged, tiéd lehet az a nem mindennapi kégli, ahol annak idején a romantikus-thrillert forgatták. Íme, egy kis ízelítő a menő SoHo-környéki 403 négyzetméteres lakásból:

Forrás: Courtesy
Forrás: Courtesy
Forrás: Courtesy
Forrás: Courtesy
Forrás: Courtesy
Eladta luxusvilláját Tom Cruise - Nézz be a sztár otthonába!http://www.life.hu/otthon/20151001-tom-cruise-szinesz-eladta-hollywoodi-luxusotthonat.htmlEgy kis veszteséggel, de elkelt a Mission: Impossible filmek sztárjának hollywoodi otthona. Íme, egy kis ízelítő abból, pontosan hol is élte mindennapjait Tom Cruise.Otthon--Elképesztő luxus: nézz be Victoria és David Beckham álomotthonába!http://www.life.hu/otthon/20151015-victoria-es-david-beckham-uj-luxusotthon-vasarlasat-tervezi-gloucestershire-ben.htmlA brit sztárpár újabb álomotthon vásárlását tervezi a meseszép Gloucestershire-ben. Kukkants be a Beckham család soron következő villájába! Otthon--Pompa és fényűzés egy aprócska lakásban - Lélegzetelállító luxusotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20151021-nem-a-meret-a-lenyeg-aprocska-luxusotthonok.htmlAhogy mondani szokás: nem a méret a lényeg! Bár a luxust sokan azonosítják a megalomániával, mégis világszerte vannak olyan aprócska, mégis fényűző vityillók, amelyeket bármely hatalmas hodályban lakó milliomos megirigyelhetne. Le fog esni az állad! OtthonOrigoÍme, Lagzi Lajcsi elképesztő luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20150927-lagzi-lajcsi-otthona-itt-laktak-felesegevel-es-gyerekeivel.htmlMikor a Hal a tortán stábja Lagzi Lajcsinál járt, a mulatóssztár körbevezette őket, és megmutatta a csoda szép lakást, amelyben feleségével és gyerekeikkel éltek. Otthon--Csempéssz egy kis luxust otthonodba - Kényeztető fürdőszentélyekhttp://www.life.hu/otthon/20151028-kulonleges-luxus-furdoszoba-inspiraciok.htmlEgy lakás felújításánál sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a fürdőszoba kialakítását egészen kicsi területen kell megoldani. A kis hely azonban egyáltalán nem hátrány! Némi kreativitással és persze befektetéssel kényelmes, dizájnos, sőt, akár elegáns is lehet a végeredmény. Otthon--Mit szólnál hozzá, ha Brad Pitt tervezné meg álmaid otthonát?http://www.life.hu/otthon/20150728-sztarok-akik-epiteszetet-tanultak.html„Mi lett volna, ha...?” Ugye, te is gyakran el szoktál játszani ezzel a gondolattal? Nos, az alábbi hírességek bebiztosították magukat arra az esetre, ha esetleg a sztárrá válás nem jön össze. Hogy mi lett volna belőlük, ha nem hollywoodi hírességek lesznek? Mi más, hát építész!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.