Dizájnos minikert a lakásban

Forrás: Balkongaz -
üvegház inspiráció kertészkedés kert Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hűl odakinn az idő, még a legfanatikusabb kertészek is egyre kevesebb kedvvel mozdulnak ki kapirgálni. De nem is kell! Mutatjuk, hogyan varázsolj kerti hangulatot a meleg lakásban! 

"Egy időben teljesen rákattantam a mini üvegházakra, és az igazat megvallva nem is tudom, miért álltam le velük. Talán a hely hiánya miatt?! Most, hogy nézegetem a saját régi fotóimat, illetve azokat, amelyeket inspirációként gyűjtöttem, rájöttem, hogy megint készítek majd néhányat.

Forrás: Balkongaz

Igazából sok hozzávalóért nem kell most sem elmennünk otthonról, lehet olyanokkal dolgozni, amik amúgy is vannak, de persze rá is készülhetünk. Garantálom, a beszerzés és keresgélés tovább tart, mint az érdemi munka." Kíváncsi vagy, hogy a Balkongaz blog szerzője hogyan készíti hangulatos mini üvegházait? Olvass tovább, és megtudod!

Alternatív energiák, energia alternatívák - Turbózd fel otthonod!http://www.life.hu/otthon/20151112--alternativ-energiaforrasok-hasznalataval-mennyit-lehet-megtakaritani.htmlAz alternatív energetikai megoldások lakossági használatának egyre jelentősebb térnyerése - ahogy az egész fejlett világban - úgy hazánkban is vitathatatlan. Persze a terjedés dinamikáját tekintve jelentős különbségek vannak az egyes országok között, és az itthoni arányok elenyészőek az éllovas nemzetekhez képest. Otthon--Vidéki romantika a 21. században - Kandallót a lakásba!http://www.life.hu/otthon/20151110-modern-es-klasszikus-kandallo-korkep.htmlNeked mi jut eszedbe a kandallóról? Azonnal egy Jane Austen regény elevenedik meg lelki szemeid előtt, ahol is a kézimunkával bíbelődő kisasszonyok a ropogó tűzzel égő kandalló elé húzódnak a zimankós téli estéken? Nem vagy egyedül, a kandalló a legtöbb emberben a régi korok emlékeit idézi fel, pedig, ma már tele van a piac igazán modern darabokkal! Otthon--A hónap színe: a vibráló ametiszt orchideahttp://www.life.hu/otthon/20151110-november-honap-szine-a-lakberendezesben-az-ametiszt-orchidea.htmlA Pantone (a színszabványok területének szaktekintélye) tavalyi jóslata szerint a 2015-ös év második felének trendszínei a semleges földszínek, illetve a pasztellárnyalatok lesznek, amelyek a természet szeretetét, valamint az otthon melegének és biztonságának időtlenségét idézik fel. Otthon--Hajléktalan hírességek - Volt, hogy nem volt tető a fejük feletthttp://www.life.hu/otthon/20151109-hajlektalan-hiressegek-sztarok-akiknek-nem-volt-hol-lakniuk.htmlNem minden híresség született bele a pompába és csillogásba – volt, akinek keményen meg kellett dolgoznia a sikerért. A hírnév küszöbén álló feltörekvő sztárok pedig mindenre képesek a cél elérése érdekében: ha kell egy autóban, vagy akár egy parkban is meghúzzák magukat, amíg a sorsuk jobbra nem fordul. OtthonAFPEgy omladozó kúria, ahol megállt az idő - Káprázatos képekhttp://www.life.hu/otthon/20151110-elhagyott-kiserteties-kuria-hatborzongato-kepekkel.htmlA polcokon könyvek garmadája sorakozik, a franciaágy még most is meg van vetve, a konyhában pedig egy ódon teáskanna várja, hogy a házigazda újra dobjon néhány fát a sparheltre. Ebben a kísérteties házban több évtizede egyik pillanatról a másikra állt meg az idő, és tűntek el az egykori lakók. OtthonOrigoCarrie Bradshaw elbújna szégyenében - Grandiózus gardróbokhttp://www.life.hu/otthon/20151105-sztarok-hatalmas-luxusgardrobjai-ruhasszekrenyei.htmlUgye te is emlékszel Carrie grandiózus gardóbjára, amelyet Big új ottonukban építetett cipőmániás feleségének? Ilyen hatalmas cipősszekrények azonban egyáltalán nem csak a filmekben léteznek: Hollywood legnagyobb dívái is büszkélkedhetnek Carrie Bradshawt megszégyenítő tárolókkal. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.