Katalin hercegnő anyukája gőzerővel készül az ünnepekre

Forrás: AFP/Odd Andersen -
karácsony Carole Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elég korán kezdeni a karácsonyi előkészületeket; Katalin hercegnő édesanyja pedig már jól tudja, hogyan fog ünnepelni a család. 

Az már biztos, hogy a boldog nagyi szeretne kisunokáival közösen karácsonyi dekorokat készíteni, és ezt javasolja másoknak is, szerinte ugyanis ez remek időtöltés, és segít abban, hogy a család ráhangolódjon az ünnepre. Emellett sütni is fog a szupercsinos nagyi, méghozzá cupcake-eket.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Katalin édesanyja és édesapja partikellékekkel, partiszervezéssel is foglalkozik, így nem csoda, hogy náluk hatalmas divat alaposan rákészülni az ünnepre. Carole arról is mesélt nemrég, hogy az ünnepi asztalon elengedhetetlenek a fényes dekorációk, kis lámpások, de nagy tervei vannak már most a szilveszteri parti megszervezésére is. Ki ne akarna egy ilyen szupernagyit?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.