Készíts csodaszép díszpárnát pár perc alatt!

karácsony advent DIY otthon párna csináld magad dekoráció ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, pihe-puha díszpárnákkal szeretnél karácsonyi hangulatot varázsolni otthonodban? Itt a hétvége, kreatívkodj egy kicsit, készíts saját kezűleg ünnepi párnákat!

Nem kell izgulnod, nem nagy ördöngösség, csak kövesd Csorba Anita tértervező tanácsait!

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló - heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató - YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.
Sánc állott, most kőhalom - Ahol egykor Kelet-Európa első téli olimpiáját rendeztékhttp://www.life.hu/otthon/20151202-1984-szarajevoi-teli-olimpia-helyszinenek-pusztulasa.htmlAz olimpiának otthont adó országoknak mindig nagy kihívást jelentett, hogy a milliárdokból felépített stadionokat és egyéb helyszíneket a torna után is hasznosítani tudják. Vannak, akik kreatívan meg tudták oldani ezt a problémát – például London a 2012-ben megrendezett játékok után –, de akadnak olyan olimpiai helyszínek is, amelyeken mára az enyészet lett úrrá.OtthonAFPA hónap színe: az elegáns és csillogó pezsgőszínhttp://www.life.hu/otthon/20151130-a-honap-szine-a-lakberendezesben-a-pezsgo.htmlAz ünnepekre készülődve mi más is lehetne december hónap színe, mint az elegánsan ragyogó pezsgőszín. Idegenkedsz tőle? Ne tedd! Mutatjuk, milyen árnyalatokkal harmonizálhat jól az otthonodban. OtthonOrigoHozzád milyen karácsonyfa illik?http://www.life.hu/otthon/20151130-karacsonyfa-stilusok-hozzad-milyen-fenyo-illik.htmlEgy korábbi cikkünkben már megmutattuk az idei karácsony leggyönyörűbb lakásdekorációit, most következzen az ünnep egyik legfontosabb kelléke, a karácsonyfa! Ahány ház, annyi stílusban pompázhatnak a fenyők, most végigvesszük a legdivatosabbakat. Hozzád melyik illik? Otthon--Ünnepi apróságok az otthonodba - Garantált karácsonyi hangulat!http://www.life.hu/otthon/20151130-aprosagok-amikkel-feldobhatod-a-lakast-az-unnepekre.htmlAz ünnepi dekorációnak nem kell feltétlenül a túlburjánzó giccsről szólnia, karácsonykor is érvényes ugyanis az az általános szabáy, miszerint a kevesebb néha több. Otthon--Kiderült! Takarítania Hódi Pamelának is kell: Nézd meg, hogyan csinálja!http://www.life.hu/otthon/20151129-berki-krisztian-kedvesenek-hodi-pamelanak-is-kell-takaritania-nem-ussza-meg.htmlMegelepő képet tett közzé Instagram oldalán Hódi Pamela. Berki Krisztián kedvese, akiről legutóbb felmerült, esetleg kisfiút vár, a minap egy olyan fotóval örvendeztette meg rajongóit, amilyet talán még sosem láttak a követők. Pamela ugyanis takarít. OtthonOrigoVigyázz! Ne legyen a lakásod az advent áldozatahttp://www.life.hu/otthon/20151129--az-adventi-karacsonyi-idoszakban-megketszerezodik-a-lakastuzek-szama-hivta-fel-a-figyelmet-az.htmlAz adventi, karácsonyi időszakban megkétszereződik a lakástüzek száma - hívta fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.