Készíts zoknihóembert - A gyerekek imádni fogják!

hóember zokni inspiráció DIY otthon csináld magad dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mosás után mindig árván marad néhány darab fehér zoknid? Nehogy kidobd őket, készíts belőlük vicces és ötletes téli dekorációt mindössze 10 perc alatt! Csorba Anita tértervező megmutatja, hogyan csináld.

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló - heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató - YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.

Ahogy megjósoltuk: 2016 színe a rózsakvarc és a derűs kékhttp://www.life.hu/otthon/20151204-a-pantone-intezet-2016-ev-szinenek-a-rozsakvarc-es-a-derus-kek-szineket-valasztotta.htmlElőző cikkünkben nagyon ráéreztünk a jövő évi trendekre, előrejezlésünkben ugyanis megírtuk, hogy a rózsakvarc és a derűs kék is nagy eséllyel indulnak a 2016 év színe versenyben. A Pantone intézet pedig - láss csodát - e két színt választotta a jövő év színének. OtthonOrigoKészíts csodaszép díszpárnát pár perc alatt!http://www.life.hu/otthon/20151203-csorba-anita-tertervezo-diszparnat-keszit.htmlGyönyörű, pihe-puha díszpárnákkal szeretnél karácsonyi hangulatot varázsolni otthonodban? Itt a hétvége, kreatívkodj egy kicsit, készíts saját kezűleg ünnepi párnákat! OtthonOrigoElvált párok egykori családi fészkeihttp://www.life.hu/otthon/20151205-elvalt-sztarok-egykori-csaladi-otthonai.html2015 nem csak emlékezetes esküvőkben volt gazdag - jó néhány szomorú válásnak, és sokkoló dadusügynek is szemtanúi lehettünk. Így hát a következőkben összegyűjtöttük azokat a csodálatos luxusotthonokat, amelyben az idén különvált párok egykor éltek. Otthon--Sánc állott, most kőhalom - Ahol egykor Kelet-Európa első téli olimpiáját rendeztékhttp://www.life.hu/otthon/20151202-1984-szarajevoi-teli-olimpia-helyszinenek-pusztulasa.htmlAz olimpiának otthont adó országoknak mindig nagy kihívást jelentett, hogy a milliárdokból felépített stadionokat és egyéb helyszíneket a torna után is hasznosítani tudják. Vannak, akik kreatívan meg tudták oldani ezt a problémát – például London a 2012-ben megrendezett játékok után –, de akadnak olyan olimpiai helyszínek is, amelyeken mára az enyészet lett úrrá.OtthonAFPÍme, 2015 legszebb épületeihttp://www.life.hu/otthon/20151127-world-architecture-festival-2015-epiteszeti-vilagfesztival-legjobbjai.htmlNemrég tartották meg Szingapúrban a World Architecture Festivalt, azaz az Építészeti Világfesztivál, ahol a közel 200 kiváló építészeti tervből válogatott a zsűri. OtthonOrigoÍgy lesz tökéletes az ünnepi koccintáshttp://www.life.hu/otthon/20151205-unnepi-pezsgos-szett.htmlA karácsonyi vagy szilveszteri ünnepi asztal elmaradhatatlan szereplője egy üveg finom pezsgő. Kápráztasd el idén vendégeidet egy igazán gyönyörű pezsgős szettel, az alábbiakban néhány ötlettel is szolgálunk! OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.