Inspirálódj a sztároktól - Így karácsonyoztak 2014-ben a hírességek

karácsony Taylor Swift Beyoncé Britney Spears karácsonyfa Jessica Alba Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hét, és itt a karácsony – tudod már, hogy idén milyen színekben fog pompázni a fád? Nézd meg, milyen fenyővel ünnepeltek tavaly a legnagyobb sztárok, és inspirálódj!

Beyoncé

A Carter család, azaz Beyoncé, Jay-Z, és a kicsi Blue Ivy tavalyi fenyője gyönyörű fényes és matt kék díszekkel volt feldíszítve. Bár Beyoncé sajnos nem mutatta meg egészben a fájukat, az mégis látszik, hogy igazán stílusos volt, kerülték a giccset.

Forrás: Instagram/Beyoncé

Jessica Alba

Jessica Alba családjának méretes karácsonyfa díszítette tavaly a nappaliját, és az is látszik a képről, hogy a gyönyörű színésznő a tarkább dekoráció híve.

Forrás: Instagram/Jessica Alba

Lady Gaga

A különc énekesnőnek is hatalmas fája lehetett, hiszen rá sem fért teljes egészében a képre. A fehér egyengömbök mellett jó néhány színes, kivehetetlen formájú dísz is sorakozik. Mintha az egyik hamburger formájú lenne...

Forrás: Instagram/Lady Gaga

Taylor Swift

Egy negyedarcnyi Taylor Swift és egy piros-fehér díszekbe öltöztetett karácsonyfa. Swift, úgy tűnik, a klasszikus ünnepi dekoráció híve.

Forrás: Instagram/Taylor Swift

Britney Spears

Britney-éknél is a piros és fehér színeké volt tavaly a főszerep. Ajándékok terén pedig, úgy tűnik, a gördeszka volt a sláger.

Forrás: Instagram/Britney Spears

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.