ékszertartó otthon csináld magad dekoráció Minyonok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod az übercuki minyon figurákat? Csorba Anita megmutatja, hogyan csinálj belőlük ékszertartót!

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló - heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató - YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.

Így lesz otthonod elegánsan ragyogó az ünnepek alatthttp://www.life.hu/otthon/20151208-pezsgoszinu-dekoraciok-es-diszek-karacsonyra.htmlAzt szeretnéd, hogy otthonod kifinomult eleganciát sugározzon az ünnepek alatt? Akkor a már jól megszokott, klasszikus karácsonyi színek mellett idén érdemes néhány pezsgőszínű kiegészítőt is becsempészned! Meglátod, az eredmény káprázatos lesz!Otthon--Készíts zoknihóembert - A gyerekek imádni fogják!http://www.life.hu/otthon/20151207-csorba-anita-tertervezo-hoembert-keszit-zoknibol.htmlA mosás után mindig árván marad néhány darab fehér zoknid? Nehogy kidobd őket, készíts belőlük vicces és ötletes téli dekorációt mindössze 10 perc alatt! Csorba Anita tértervező megmutatja, hogyan csináld. Otthon--Így lesz tökéletes az ünnepi koccintáshttp://www.life.hu/otthon/20151205-unnepi-pezsgos-szett.htmlA karácsonyi vagy szilveszteri ünnepi asztal elmaradhatatlan szereplője egy üveg finom pezsgő. Kápráztasd el idén vendégeidet egy igazán gyönyörű pezsgős szettel, az alábbiakban néhány ötlettel is szolgálunk! OtthonThinkstockHozzád milyen karácsonyfa illik?http://www.life.hu/otthon/20151130-karacsonyfa-stilusok-hozzad-milyen-fenyo-illik.htmlEgy korábbi cikkünkben már megmutattuk az idei karácsony leggyönyörűbb lakásdekorációit, most következzen az ünnep egyik legfontosabb kelléke, a karácsonyfa! Ahány ház, annyi stílusban pompázhatnak a fenyők, most végigvesszük a legdivatosabbakat. Hozzád melyik illik? Otthon--Vigyázz! Ne legyen a lakásod az advent áldozatahttp://www.life.hu/otthon/20151129--az-adventi-karacsonyi-idoszakban-megketszerezodik-a-lakastuzek-szama-hivta-fel-a-figyelmet-az.htmlAz adventi, karácsonyi időszakban megkétszereződik a lakástüzek száma - hívta fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.Otthon--A hónap színe: az elegáns és csillogó pezsgőszínhttp://www.life.hu/otthon/20151130-a-honap-szine-a-lakberendezesben-a-pezsgo.htmlAz ünnepekre készülődve mi más is lehetne december hónap színe, mint az elegánsan ragyogó pezsgőszín. Idegenkedsz tőle? Ne tedd! Mutatjuk, milyen árnyalatokkal harmonizálhat jól az otthonodban. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.