karácsony inspiráció otthon dekoráció ünnepek lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepi készülődés mindenki szívébe egy kis melegséget csempész. Ha ezt a meghittséget még hosszú ideig szeretnéd élvezni, lakásod ünnepi köntösét ne vesd le rögtön a karácsony elmúltával. 

Csorba Anita tértervező megmutatja, melyek azok a dekorációk, amelyek segítségével sokáig otthonodba zárhatod a meghitt hangulatot.

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló - heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató - YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.
Karácsony a világ körül!http://www.life.hu/otthon/20151209-karacsony-a-vilag-korul-dekoraciok-unnepsegek.htmlRagyogó díszekkkel kivilágított utcák, és a városok fontosabb terein díszelgő zöldellő fenyő - a magyarországi települések advent idején igazán káprázatos ünnepi köntöst öltenek magukra. Na de mi a helyzet a világ távoli pontjain? Kínában, Brazíliában vagy éppen Indiában, vajon hasonlóak az ünnepi dekorációk? Utánajártunk. Otthon--Cukiság a köbön - Minyonos ékszertartóhttp://www.life.hu/otthon/20151211-csorba-anita-tertervezo-minyonos-ekszertartot-keszit.htmlImádod az übercuki minyon figurákat? Csorba Anita megmutatja, hogyan csinálj belőlük ékszertartót! Otthon--Szuper karácsonyi dekoráció pillanatok alatthttp://www.life.hu/otthon/20151209-dekorald-ki-otthonod-gyorsan-egyszeruen-karacsonyra.htmlElkezdődött a visszaszámlálás, már csak egy hét és itt a karácsony! Ha mindezidáig halogattad otthonod kidekorálását, akkor sincs még minden veszve. Van néhány pofonegyszerű és gyors dekorötletünk! OtthonThinkstockInspirálódj a sztároktól - Így karácsonyoztak 2014-ben a hírességekhttp://www.life.hu/otthon/20151209-sztarok-karacsonyfaja-2014-ben.htmlEgy hét, és itt a karácsony – tudod már, hogy idén milyen színekben fog pompázni a fád? Nézd meg, milyen fenyővel ünnepeltek tavaly a legnagyobb sztárok, és inspirálódj!Otthon--Díszek, fények, cukiságok - Így öltöztesd karácsonyi díszbe otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20151207-diszek-fenyek-cukisagok-az-idei-karacsonyi-trendek.htmlAz idei évben is egy halom ragyogó karácsonyi dekoráció és elbűvölő kiegészítő lepte el a lakberendezési áruházak polcait. A csodásabbnál csodásabb díszek között könnyen elveszhet az ember, hogy egy kicsit segítsünk a döntésben, összeszedtük a mi kedvenceinket. Otthon--Hozzád milyen karácsonyfa illik?http://www.life.hu/otthon/20151130-karacsonyfa-stilusok-hozzad-milyen-fenyo-illik.htmlEgy korábbi cikkünkben már megmutattuk az idei karácsony leggyönyörűbb lakásdekorációit, most következzen az ünnep egyik legfontosabb kelléke, a karácsonyfa! Ahány ház, annyi stílusban pompázhatnak a fenyők, most végigvesszük a legdivatosabbakat. Hozzád melyik illik? Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.