Dobd fel a pezsgősüveget apró trükkökkel!

otthon pezsgőspohár pezsgő pezsgő2015 dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilveszterhez közeledve biztos töröd a fejed, hogy mivel pezsdíthetnéd fel még jobban az óévet búcsúztató koktélospultot vagy az asztalt, nos, ezúttal terítéken a pezsgősüveg!

Remek ötletekkel, színes és vicces trükkökkel arra biztatunk, hogy ha már a lakást feldíszítetted, akkor a pezsgősüveget se hagyd parlagon. Akkor is érdemes kreatív tevékenységbe kezdened, ha nem rendezel házibulit. Ha te mész vendégségbe, a házigazda arcára biztosan mosolyt csal majd az általad kidekorált, ajándékba vitt pezsgősüveg.

Forrás: Thinkstock

Konfettis üvegálom

Kend be az egész pezsgősüveget vékonyan ragasztóval, és felülről szórj rá konfettit. Addig ismételd a szórást, amíg az egész pezsgősüveget belepik az apró, színes, kerek papírlapok.

Forrás: Thinkstock

Masnis pezsgőcsoda

Vegyél kb. 4 centi vastag színes szalagot, formálj belőle masnikat, és ragasztgasd tele az üveget kisebb nagyobb masnikkal, hogy teljesen befedjék.

Forrás: Thinkstock

Aranyba öltözve

Vedd kézbe a ragasztót, kend be vele az üveged, és szórd meg felülről arany csillámporral, majd a végén egy arany szalaggal köss laza masnit az üveg nyakára. Ha egyszerűbb megoldást szeretnél, vegyél arany csomagolópapírt és csomagold be az üveget.

Érdekesség

Fogyókúrázol? A száraz pezsgőben van a legkevesebb kalória, egy deciliterben legfeljebb 60-70 kcal. Nem meglepő hát, hogy a sztárok és szupermodellek is száraz pezsgőt kortyolgatnak a leggyakrabban.
Forrás: Thinkstock

Ezüstbe öltözve

Vásárolj ezüst dekorpapírt, vagy a konyhai alufóliát, majd burkold be vele az üveget. Ha még díszesebbé akarod tenni a kreációdat, arany vagy kék papírból kivágott csillagocskákat ragasztgathatsz az ezüstborításra.

Forrás: Thinkstock

Télapó pezsgő

A legviccesebb kreáció a télapós pezsiüveg. Vegyél egy vékonyka piros papír- vagy szövetanyagot, és Télapó-köntösszerűen helyezd rá az üvegre. Kétoldalt vágd ki a köntöst, és kis karokat alakíts ki a maradék anyagból, majd ragaszd a lukakba. Vattával teheted igazán télapóssá a köntöst. Az üveg tetejére pedig egy kis piros sipkát is feldobhatsz.

Forrás: Thinkstock

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.