Így hasznosítsd a lakásod sarkait

Forrás: karenjoyinteriors.com -
otthon sarok csináld magad lakberendezés ötletek lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok a fránya sarkok! Egy csomó tér parlagon hever a sarkok miatt otthonodban, miközben aprócska lakásodban szűkölködsz? Nem vagy egyedül, a legtöbb ingatlanban a sarkok igazi mumusnak számítanak, amikkel lakberendezés szempontjából a lakók egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Pedig megannyi lehetőség rejlik bennük! 

Kreatív könyvespolc

Csak nagyon szerencsés esetben lehet a lakberendezési áruházakban olyan könyvespolcot találni, amelynek a méretei tökéletesek, és pont befér aprócska lakásod térfaló sarkába. Éppen ezért sokkal egyszerűbb, ha nem a boltokban keresgélsz, hanem te magad állsz neki, és saját kezűleg készíted el sarki könyvespolcodat. Ha elég ügyes vagy, rengeteg teret fogsz nyerni, és egy csomó mütyürnek, kacatnak, könyvnek találhatsz új pihenőhelyet.

Forrás: trulylovelylife.blogspot.hu/Katherine

Sarki kirakat

Vannak ruhák, amik egyszerűen túl gyönyörűek ahhoz, hogy egy sötét szekrényben tartsd őket, nem igaz? Ismét egy csináld magad projektet ajánlunk a figyelmedbe, barkácsolj a lakásod sarkába egy nyitott gardróbot! Funkcionális és dekoratív.

Forrás: mintlovesocialclub.com/Natalie Xanthakis

Borossarok

Ha odavagy a finomabbnál finomabb borokért, akkor ezt a DIY projektet neked találták ki. Hihetetlenül egyszerűen alakíthatsz ki a konyhádban vagy nappalidban egy mutatós borsarkot.

Forrás: apartmenttherapy.com/Smith Schwartz

Pihenősarok

Eddig azt gondoltad, hogy egy sarokgarnitúrához nagy térre van szükség? Ma már számtalan olyan praktikus kivitel létezik, amelynek segítségével még a legkisebb sarkokat is bájos pihenőzuggá lehet változtatni.

Forrás: karenjoyinteriors.com

Meghitt étkezősarok

Tény, hogy a hatalmas családi vacsorákat nem itt fogjátok rendezni. Viszont, arra, hogy reggel munka előtt, vagy este munka után a pároddal bekapjatok kettesben néhány falatot, tökéletesen alkalmas!

Forrás: madcapfrenzy.blogspot.hu/Morgaine Ford-Workman

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.