Így készítsd fel otthonodat a szilveszteri duhajkodásra

szomszéd házibuli otthon szilveszter óvintézkedés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haverok, buli, ereszd el a hajam - szilveszter éjszaka bármi megtörténhet. De tényleg bármi! Ha azt szeretnéd, hogy otthonod épségben átvészelje az év utolsó buliját, kövesd a tippjeinket!

Mentsd, ami menthető!

Vedd sorra azokat a tárgyakat, amelyeket szeretnéd a jövő évben is otthonodban tudni. Gyűjts össze őket, és a lakásod egy védett zugában, esetleg egy erre kijelölt szobában helyezd őket biztonságba. Ha van egy ilyen szobád, érdemes azt kulcsra zárnod, hogy a buli hevében véletlenül se törjenek be a vendégek, és randalírozzanak a törékeny csecsebecsék között.

Ha rendesen kipakolod a buliszobát, akkor jövőre is boldogan élhetsz együtt kedvenc tárgyaiddal Forrás: Thinkstock

Evés-ivás

Szívesen dicsekednél el barátaidnak a nagymamádtól örökölt porcelán étkészlettel és kristály pezsgőspoharakkal? Érthető, hogy büszke vagy rájuk, de ha 2016-ban is szeretnél bennük gyönyörködni, akkor eszedbe se jusson a szilveszteri buliban használni őket! Szerezz be inkább pár csomag műanyag poharat, tányért és evőeszközöket. Azzal is számolnod kell, hogy ahogy emelkedik a buli hangulata, barátaid is egyre kevésbé fognak odafigyelni étkezési és italozási kultúrájukra. Ha van rá lehetőséged, a szőnyegeidet érdemes felcsavarva biztonságos helyre elpakolnod, és ha félted az ülőgarnitúrát, trendi plédekkel nyugodtan fedd be.

A party előrehaladtával nő a káosz, mindenki elengedi magát. Jól gondold át, hogy az elegáns üvegpohár vagy a praktikus műanyag mellett döntesz. Forrás: Thinkstock

Jószomszédi iszony

Bármennyire jó a zene és vidám a hangulat, lehet, hogy akadnak olyan szomszédaid, akik a szilveszter estét visszafogott családi körben, csendes nyugalomban szeretnék eltölteni. Tudom, furcsán hangzik, de bizony van ilyen. Ha nem szeretnéd a 2016-os évet a szomszédok rosszindulatának célkeresztjében eltölteni, akkor tájékoztasd őket jó előre a buliról. De még így is megeshet, hogy az este 11 utáni veretést nem mindenki fogja jó néven venni, így hát érdemes éjszakára kicsit visszavenni a hangerőből.

Vegyél egy saját mobil szigetet!http://www.life.hu/otthon/20151222-kokomo-ailand-luxus-jacht-mobil-sziget.htmlSaját minidzsungel, helikopterleszálló, jachtkikötő, úszómedencék, jacuzzi, privát strand, grillezőhely, szabadtéri mozi, táncterem - mindez pedig nyolc csomóval szeli az óceánt. Szerinted miről van szó? Otthon--Víz alatti luxuskapszulák - Te beköltöznél?http://www.life.hu/otthon/20151222-planet-ocean-underwater-hotel-tenger-alatti-hotel-epul.htmlA Planet Ocean Underwater Hotel a világ egyik legkülönlegesebb luxusszállodásja lesz - amikor megépül. Hogy mitől lesz különleges? A szobák az óceán élővilága között lesznek kialakítva, és bár ez elsőre nem nem hangzik túl környezetbarátnak, a hotel célja, hogy a bevételből segítse a korallzátonyok helyreállítását. OtthonOrigoKarácsony a világ körül!http://www.life.hu/otthon/20151209-karacsony-a-vilag-korul-dekoraciok-unnepsegek.htmlRagyogó díszekkel kivilágított utcák és a városok fontosabb terein díszelgő zöldellő fenyő – a magyarországi települések advent idején igazán káprázatos ünnepi köntöst öltenek magukra. Na de mi a helyzet a világ távoli pontjain? Kínában, Brazíliában vagy éppen Indiában vajon hasonlóak az ünnepi dekorációk? Utánajártunk. Otthon--Elvált párok egykori családi fészkeihttp://www.life.hu/otthon/20151205-elvalt-sztarok-egykori-csaladi-otthonai.html2015 nem csak emlékezetes esküvőkben volt gazdag – jó néhány szomorú válásnak és sokkoló dadusügynek is szemtanúi lehettünk. Így hát a következőkben összegyűjtöttük azokat a csodálatos luxusotthonokat, amelyekben az idén különvált párok egykor együtt éltek. Otthon--Sánc állott, most kőhalom - Ahol egykor Kelet-Európa első téli olimpiáját rendeztékhttp://www.life.hu/otthon/20151202-1984-szarajevoi-teli-olimpia-helyszinenek-pusztulasa.htmlAz olimpiának otthont adó országoknak mindig nagy kihívást jelentett, hogy a milliárdokból felépített stadionokat és egyéb helyszíneket a torna után is hasznosítani tudják. Vannak, akik kreatívan meg tudták oldani ezt a problémát – például London a 2012-ben megrendezett játékok után –, de akadnak olyan olimpiai helyszínek is, amelyeken mára az enyészet lett úrrá.OtthonAFPKészíts csodaszép díszpárnát pár perc alatt!http://www.life.hu/otthon/20151203-csorba-anita-tertervezo-diszparnat-keszit.htmlGyönyörű, pihe-puha díszpárnákkal szeretnél karácsonyi hangulatot varázsolni otthonodban? Itt a hétvége, kreatívkodj egy kicsit, készíts saját kezűleg ünnepi párnákat! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.