Egyszerű, mégis zseniális: így készíts villanykörtéből vázát

váza DIY otthon kreatív villanykörte csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legjobbak - így van ez a következő csináld magad projektünkkel is. Csorba Anita tértervező megmutatja, hogyan készíthetsz a kiégett villanykörtékből kreatív vázát.

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló - heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató - YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.

Egy krokodilok lakta, elhagyatott vízividámparkhttp://www.life.hu/otthon/20160111-ho-thuy-tien-elhagyott-vizi-vidampark-vietnamban-hue-varosaban.htmlNem szerepel a vietnami látványosságok listáján; hiába keresed, a térképen sem fogod megtalálni; de még akkor sem kerülsz közelebb célodhoz, ha egy helyitől kérsz segítséget - az egykori vietnámi vízi vidámpark mára szellemvárossá változott. Otthon--A legütősebb faldekorációs trendek 2016-banhttp://www.life.hu/otthon/20160111-2016-lakberendezesi-trend-szinek-formak-texturak.htmlHa lakásátalakításon töröd a fejed, ideje informálódnod kicsit a 2016-os faldekorációs trendekről: innovatív ötletek garmadája vár rád idén is! OtthonOrigoA hónap színe: a határozott és impozáns olajzöldhttp://www.life.hu/otthon/20160105-januar-honap-szine-a-lakberendezesben-az-olajzold.htmlAz olajzöld, vagy más néven olívazöld színt csak kevesen merik használni otthonukban. Ennek oka, hogy szürkés, barnás árnyalata miatt sokakban kelt kellemetlen asszociációkat. Pedig ebben a különleges színben megannyi lehetőség van, érdemes hát kísérletezni kicsit. Otthon--Mesék a lefolyóbólhttp://www.life.hu/otthon/20160104-furcsa-undorito-tortenetek-vecedugulasrol.htmlA vécédugulás az egyik legbosszantóbb és legsürgősebben megoldandó háztartási probléma, ám szerencsés esetben néhány hatásos házi praktikával vagy egy szakértő segítségével viszonylag könnyedén ki lehet mászni a slamasztikából. A következő történetek azonban egyáltalán nem számítottak szerencsés esetnek.Otthon--Készíts pihe-puha állatfekhelyethttp://www.life.hu/otthon/20160107-csorba-anita-tertervezo-cica-kutya-fekhelyet-keszit.htmlHázi kedvenced kinőtte, esetleg szétrágta régi fekhelyét? Nem kell ezreket költened arra, hogy újat vegyél - csak egy kinyúlt pulcsi kell, és te magad is készíthetsz pihe-puha ágyikót! Csorba Anita tértervező megmutatja, hogyan kezdj neki. Otthon--Dobd fel a pezsgősüveget apró trükkökkel!http://www.life.hu/otthon/20151228-igy-dobd-fel-a-pezsgosuveget-apro-trukkokel.htmlSzilveszterhez közeledve biztos töröd a fejed, hogy mivel pezsdíthetnéd fel még jobban az óévet búcsúztató koktélospultot vagy az asztalt, nos, ezúttal terítéken a pezsgősüveg! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.