16 fős biztonsági szolgálat védi Mark Zuckerberg otthonát

védelem Facebook otthon biztonság testőr alapító Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint műszakokban váltják egymást a Facebook alapítójának testőrei.

Mark Zuckerberg 2011-ben fogadta fel első testőrét, a hírt akkor több lap címlapsztoriként hozta le. Nos, a Facebook-vezér biztonságát garantáló csapat azóta még inkább kibővült: a Page Six úgy tudja, jelenleg 16 fő vigyázza az immár egygyerekes apuka Palo Alto-i otthonát.

Forrás: AFP/Jim Watson

A csapat műszakokban dolgozik, így éjjel-nappal biztosítani tudják a fiatal milliárdos és családja nyugalmát. Bár úgy tudni, Zuckerberg biztonsággal kapcsolatos aggodalmai nem indokoltak, a lap szerint a Szilícium-völgy több vezetője is tart testőröket a felhasználóktól kapott fenyegetések miatt.

Stílusok, trendek 2016-ban - Így csinosítsd idén otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20160205-igy-lesz-stilusos-otthonod-2016-ban-is-derus-kek-es-rozsakvarc-szinek.htmlFelgyorsult világunk stresszes mindennapjainak tökéletes ellenszere lehet a megnyugtató otthon. A Pantone ezt figyelembe véve hirdette meg idei trendszíneit, amelyek pszichológiailag kielégítik a nyugalom és biztonság utáni vágyunkat. OtthonOrigoExkluzív fotók Elizabeth Taylor hajdani otthonárólhttp://www.life.hu/otthon/20160212-exkluziv-fotok-elizabeth-taylor-otthonarol-a-halala-elott.htmlAmikor 2010 novemberében Catherine Opie fotós belevágott exkluzív projektjébe, még nem sejtette, hogy az általa fotózott csodaszép otthon lakója, a legendás Elizabeth Taylor már csak néhány hónapig marad köztünk. A díva a fotózás kellős közepén, 2011 márciusában, 79 évesen hunyt el szívelégtelenségben. OtthonAFPNézz be Jimi Hendrix mesés otthonába - Fotók!http://www.life.hu/otthon/20160210-jimi-hendrix-egykori-londoni-lakasa-mostantol-megnyilik-a-rajongok-elott-is-foto.htmlIsmét régi, hatvanas évekbeli fényében ragyog Jimi Hendrix egykori londoni otthona, amelyet szerda óta kereshetnek fel az amerikai gitárlegenda rajongói. Otthon--Vidámság és kreativitás - Készíts napsugártükröt!http://www.life.hu/otthon/20160204-csorba-anita-tertervezo-napsugar-tukrot-keszit.htmlSzeretnéd vidámabban tölteni a hétköznapokat? Csorba Anita, tértervező most egy olyan kreatív ötletet mutat be, ami nem csak az alkotás alatt ad neked pozitív energiát, hanem otthonodat is vidámsággal tölti majd meg. Készíts velünk napsugártükröt! Otthon--Álomotthonok – Idilli luxus Óbudánhttp://www.life.hu/otthon/20160201-alomotthonok-szen-molnar-tamas-belsoepitesz-obudai-projektje.htmlFiatalos, modern, stílusos – ilyen egy igazi álomotthon! Sorozatunk következő részében egy óbudai panorámás családi ház kulisszái mögé lestünk be Szén Molnár Tamás belsőépítész segítségével. Otthon--Készíts szívecskepárnát Valentin-napra!http://www.life.hu/otthon/20160210-csorba-anita-tertervezo-szivecskeparnat-keszits.htmlA legszebb és legértékesebb ajándékok mindig azok, amelyeket a saját kezeddel készítesz. Valentin-naphoz közeledve Csorba Anita tértervező most egy igazán kreatív ajándékötletet mutat a szerelmeseknek. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.