Eladják házukat Damu Rolandék - A színész olykor hetekig se jár haza

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és felesége tavaly óta élnek az ingatlanban, most pedig áron alul, 15 millióért kínálják eladásra. 

Egy internetes hirdetési portálon árulják érdi házukat Damu Rolandék. A hirdetés a Blikk olvasója vette észre, és a következőket mondta el a lapnak: "Nagyon csodálkoztam, amikor megláttam, hogy árulják a házukat, méghozzá elég olcsón. Persze érthető, hiszen nem új az ingatlan".

"Valóban meghirdettük a házunkat, két hete áruljuk, de még nincs vevő rá. Családi okok miatt döntöttünk így, ugyanis jobb lenne a fővárosban lakni. Szeretném, ha a babánkat már az új otthonunkba vihetném haza" - erősítette meg a lap információit Edina.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A szomszédok azt állítják, a színész mostanában alig van otthon. "Korábban a reggeli busszal indult dolgozni, és az estivel érkezett, de már hetek óta alig látni errefelé. Pár napja feltűnt, de csomagokkal távozott, és igencsak gondterheltnek látszott. A felesége, Edina egyedül jár a közértbe is, igaz, néha az édesanyja segít neki a bevásárlásban, ha már a férje mostanában nem tud neki segíteni" - árulta el az egyik szomszéd.

A lap kérdésére Edina is elmondta, hogy Roland keveset van otthon, de csupán az az oka, hogy későig dolgozik és nem éri el a buszt. "Vannak olyan hetek, amikor haza sem tud jönni. Ez mostanában is így van, mert színházi bemutatóra készül, szinkronizál és énektanárhoz is jár " - mondta a kismama.

A színész nem szeretett volna nyilatkozni a témában.

Állítják: mástól vár gyereket Ganxsta Zolee feleségehttp://www.life.hu/csalad/20160224-ganxsta-zolee-felesege-monika-terhes.htmlLapinformációk szerint Ganxsta Zoli felesége, Monci várandós, az apa pedig nem a zenész. Család--Megvan a legcukibb fotó Nádai Anikóról és kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160221-megvan-a-legcukibb-foto-nadai-anikorol-es-kisfiarol.htmlA Farm női műsorvezetője szívesen mutatja meg kisfiát a rajongóinak, és milyen jól teszi. A kis Patrik mindenhol álomszép, de nekünk ez az egyik kedvencünk. Család--Ez a szájra puszi nem az a szájra puszi - Így vélekedik szexuálpszichológus Berki és Nati "csókjáról"http://www.life.hu/csalad/20160219-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-berki-krisztian-es-natasa-zselyke-puszijatol.htmlAhogy mi is megmutattuk, Nánási Pál fotókat készített Berki Krisztiánról és kislányáról, Natasa Zselykéről. A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájonpuszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést. (Itt szavazhatsz te is.) Család--Így készítsd el a szerelmesek tortáját Valentin-napra!http://www.life.hu/csalad/20160203-keszits-valentin-napi-epres-szivtortat-pofonegyszeruen.htmlUgye, neked is gyakran eszedbe jut, hogy milyen jó lenne végre bolti finomság helyett saját kezüleg készített sütivel meglepni a párodat. Nos, a Valentin-nap az egyik legtökéletesebb alkalom arra, hogy bebizonyítsd, a konyhában is istennő vagy. Akkor sem kell megijedned, ha még soha nem próbáltál ilyesmit, pofonegyszerű receptjeinket te is pikpakk elkészítheted. Család--Nagy döntést hozott a gyászoló Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160131-nagy-dontest-hozott-a-gyaszolo-kulcsar-edina.htmlAhogy már írtunk róla, Kulcsár Edina könnyes szemmel posztolt gyászáról a minap. Úgy érzi, most a legfontosabb, hogy összetartson a család. Család--Nádai Anikó visszatérne a képernyőrehttp://www.life.hu/csalad/20160130-nadai-aniko-allitja-arrol-meg-nem-volt-szo-hogy-visszaterjen-az-ejjel-nappal-budapestbe.htmlEgyelőre nem gondolkodik újabb baba vállalásán Nádai Anikó, sőt, még az Éjjel-Nappal Budapestbe való visszatérése sincs napirenden. A Life.hu riportere egy rendezvényen vele beszélgetett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.