enteriőr inspiráció otthon stílus joghurt2016/2 lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valami régi, valami új, valami rikító, valami letisztult – légy bátor, engedd, hogy különböző stílusok találkozzanak otthonod falai között. 

Ha többféle lakberendezési irányzat is közel áll a szívedhez, és otthonodat különböző stílusú bútorokkal és kiegészítőkkel szeretnéd berendezni, akkor ne tétovázz tovább, keverd meg bátran lakásod enteriőrjének dizájnját!

Na jó, azt nem ajánljuk, hogy a különböző stílusú bútorokat és kiegészítőket bármiféle koncepció nélkül, „ahogy esik úgy puffan” jelszóval összedobáld a szobába – mindenképpen érdemes néhány jó tanácsot figyelembe venned.

Forrás: pressloft.com
  • Hangulatos tud lenni a különböző színek kavalkádja, ám a tökéletes összhang érdekében érdemes néhány ponton megtalálni a közös nevezőt. Könnyen teremthetsz harmóniát egy helyiségben, ha komplementer színeket használsz, vagy ha egy színnek a különböző árnyalatait kevered.
  • A kontrasztok igazán izgalmassá tehetnek egy-egy kompozíciót: jól megférhet egymás mellett a fa, a bársony, a műanyag vagy akár a fém is.
  • Bátran keverd otthonodban a távoli korok bútorait, kiegészítőit modern jegyekkel.
  • Mielőtt bármibe is belekezdesz, tudatosan gondold át az alapkoncepciót! Meg kell találnod azt a határt, amin belül nem billensz át a keszekusza ízléstelenségbe, hanem otthonodban egy valóban kellemes, mégis egyedi enteriőrt hozol létre.

Megjött a kedved a stílusok mixeléséhez? Inspirálódj képeinkből!

/1603/St_lu201638145030

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.