Csináld magad húsvéti dekor az utolsó pillanatban

Forrás: Dreamstime -
inspiráció DIY húsvét csináld magad dekoráció Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei húsvét meglepően korán kopogtat be, érthető hát, ha a nagy rohanásban nem igazán volt időd az otthonod kidekorálásához. Nem kell azonban kétségbe esned, az alábbiakban olyan filléres, saját kezűleg elkészíthető kiegészítőket gyűjtöttünk össze, amelyek pár perc alatt megvannak, és pillanatok alatt becsalogatják otthonodba a tavaszt. 

„Ahogyan sokaknak, úgy nekem is a húsvét már inkább az ünnepi készülődésről, a finomságokról, családról és dekorációról szól, na meg persze azért a hétfői szünnapnak is örülök. Az idén sajnos a nagy húsvéti készülődés ki fog maradni az életünkből, mert fürdőszoba-átalakításban vagyunk, de találtam néhány inspiráló ötletet, amit a jövőben mindenféleképpen ki fogok próbálni, mert egyszerűek és nagyszerűek.” – Ha gyorsan és egyszerűen szeretnéd otthonodat húsvéti díszbe öltöztetni, inspirálódj a BalkonGaz blog ötleteiből!

Forrás: Dreamstime

Húsvétra hangolódva - 2016 legvidámabb dekorációihttp://www.life.hu/otthon/20160311-valogatas-2016-husveti-dekoracioibol.htmlIdén meglepően korán kopogtat be a húsvét, ideje hát lassacskán hozzálátni otthonod kidekorálásához. Hogy segítségedre legyünk, szétnéztünk a lakberendezési áruházak idei kínálatában, és összeállítottuk a Life.hu kedvenc húsvéti, tavaszi témájú díszeinek, kiegészítőinek listáját. OtthonThinkstockÁlomotthonok - Egy valódi gyöngyszem a Balaton partjánhttp://www.life.hu/otthon/20160302-alomotthonok-balaton-parti-csaladi-haz-szen-molnar-tamas-belsoepitesz.htmlNyitottság és intimitás – Szén Molnár Tamás belsőépítész ezekkel a szavakkal jellemezte azt az újonnan épülő luxusotthont, amelynek munkálatai jelenleg is folynak, és amelybe a következőkben te is bepillantást nyerhetsz. Álomotthonok sorozatunk következő részében a Balaton északi partja felé vesszük az irányt. OtthonOrigoA hónap színe: a fenséges okker aranyhttp://www.life.hu/otthon/20160308-marcius-honap-szine-a-lakberendezesben-az-okker-arany.htmlA különleges és fenséges okker arany használatával úgy érzed majd, mintha csak a március ébredező napsugarait csalogatnád be lakásodba. A tavasz első hónapján aranyozd be te is otthonod! Otthon--Lenyűgöző szállások, különleges otthonok, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20160304-lenyugozo-szallasok-kulonleges-otthonok-masodik-resz.htmlLassan, de biztosan közeledünk a nyár felé, ideje hát végig gondolnod, hol és milyen környezetben szeretnéd majd a vakációdat eltölteni. Ha valami igazán őrültre és különlegesre vágysz, akkor ezt a listát most neked állítottuk össze. Otthon--A legstílusosabb filmes hotelekhttp://www.life.hu/otthon/20160229-luuxushotelek-amelyek-szerepeltek-hollywoodi-filmekben.htmlAz Oscar okozta izgalmak után időzzünk még el egy kicsit a filmek világánál - az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a legimpozánsabb luxushoteleket, amelyek akár mellék-, akár főszereplőként, de visszaköszöntek már népszerű hollywoodi alkotásokban. OtthonOrigoEgy mesebeli tündérkastély káprázatos pusztulásahttp://www.life.hu/otthon/20160302-miranda-kastely-elhagyott-neogotikus-kastely-belgiumban.htmlEgy igazi romantikus tündérkastély - lehetne. A több évtizede elhagyottan álló Miranda-kastély jelenlegi állapotában viszont sokkal inkább egy neogótikus kísértettanyára emlékeztet. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.