Hoppá! Beleshettünk Kiszel Tünde otthonába és húsvétjába

Kiszel Tünde húsvét naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. Természetesen Aleska Diamond rajongói sem maradhattak üzenet nélkül, így a híresség küldött is egy méretes spárgát Instagram-követőinek. A naptárdíva pedig otthonába engedett betekintést.

Kiszel Tünde, akinek vélhetően új hódolója van, kedves képpel fogadta Instagram oldalának követőit. Úgy tűnik, a naptárdíva idén különösen nagy figyelmet fordított a dekorációra:

Forrás: Instagram/kiszeltunde

Micsoda cickók! Kiszel Tünde még mindig bombanő

Nem ez az első eset, hogy igazi kincsre bukkantunk a művésznő nyilvános Instagramján. Tünde legutóbb egy intim fényképet tett közzé a közösségi oldalán. Bársonyos, kisimult bőr, csodás idomok, ráncok pedig sehol. A művésznőn egyszerűen nem fog az idő. Lesd meg itt!
Lakótársak a pokolból - Típusok, akiket jobb elkerülnihttp://www.life.hu/otthon/20160316-idegesito-lakotars-tipusok-akik-agyadra-mennek-alberletben.htmlA legtöbb ember legalább egyszer az életében biztosan kényszerült már arra, hogy otthonát vagy albérletét megossza valakivel. Valakivel, aki nem családtag, akivel nem él párkapcsolatban, akivel az együttélés néha-néha bizony emberpróbáló feladat. Otthon--Csináld magad húsvéti dekor az utolsó pillanatbanhttp://www.life.hu/otthon/20160317-balkongaz-blog-5-husveti-dekoracios-otlete.htmlAz idei húsvét meglepően korán kopogtat be, érthető hát, ha a nagy rohanásban nem igazán volt időd az otthonod kidekorálásához. Nem kell azonban kétségbe esned, az alábbiakban olyan filléres, saját kezűleg elkészíthető kiegészítőket gyűjtöttünk össze, amelyek pár perc alatt megvannak, és pillanatok alatt becsalogatják otthonodba a tavaszt. OtthonOrigoÉlet a Fehér Ház után - Vajon hova fog költözni az Obama család?http://www.life.hu/otthon/20160317-barack-obama-amerikai-elnok-vajon-hova-koltozik-a-feher-hazbol.htmlIfj. Barack Hussein Obama 2009. január 20-a óta az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Második elnöki ciklusa 2017. januárban véget ér, ez pedig egyebek mellett azt is jelenti, hogy családjával ki kell költözniük az elnöki palotából, azaz a Fehér Házból. Na de hova tovább? Vajon hol kezdenek majd új életet? OtthonOrigoHorrorrajongók, figyelem: Drakula kastélya új tulajdonosát keresihttp://www.life.hu/otthon/20160316-drakula-kastelya-a-torcsvari-kastely-elado.htmlMég 2014-ben röppent fel a hír, hogy tulajdonosa, Habsburg Lotharingiai Domokos főherceg – egy reális ajánlat esetén – szívesen megválna a múzeumként működő erdélyi törcsvári kastélytól. Drakula gróf kastélya azóta is új tulajdonosát keresi. Te beköltöznél a hírhedt vámpírlakba? Otthon--Alternatív hímes tojás - Imádni fogod!http://www.life.hu/otthon/20160317-balkongaz-tojashejaba-ultetett-palanta.htmlNincs kedved tojásfestéssel bíbelődni, de egy kis húsvéti hangulatot mégis csak be szeretnél csempászni otthonodba? Mutatunk egy hihetetlenül egyszerű, mégis nagyon mutatós ötletet! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.