Lufi extrákkal - Ötletes és egyszerű ajándék szeretteidnek

lufi meglepetés DIY ajándék kreatív Ginappi műhely csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül kreatív, mutatós és pofonegyszerű - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely ügyes kezű szerkesztője megmutatja, hogyan készíthetsz különleges szüli-, vagy akár névnapi meglepetést saját kezűleg.

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel csatornáját!

A legnagyobb - és leggusztustalanabb - bakik, amiket takarítás közben elkövethetszhttp://www.life.hu/otthon/20160406-a-legnagyobb-es-leggusztustalanabb-bakik-amiket-takaritas-kozben-elkovethetsz.htmlNincs mese, itt a tavaszi nagytakarítás ideje. Ha már egyszer rászánod magad a suvickolásra, ne alibizd el a kevésbé szem előtt lévő rejtett zugokat sem, és ami nagyon fontos, légy alapos! Vannak hibák, amiket egyszerűen nem érdemes elkövetni. Otthon--Három stílus, megannyi lehetőség - Káprázatos kerti inspirációkhttp://www.life.hu/otthon/20160406-kerti-trend-inspiraciok-romantikus-bohem-es-luxus.htmlLegyen bohém, romantikus, esetleg flancos? Te milyen kiegészítőkkel szeretnéd idén feldobni a kertedet, teraszodat? Az alábbiakban többféle stílus inspirációit gyűjtöttük össze, válogass belőlük kedvedre! Otthon--A hónap színe: a hamvas cseresznyevirághttp://www.life.hu/otthon/20160405-aprilis-honap-szine-a-hamvas-cseresznyevirag-szin.htmlMinden tavasszal hófehér és világos rózsaszín sziromtenger borítja el Japán utcáit - ilyenkor jön el a szakura, azaz a cseresznyefa virágzásának ideje. Nem is lehetne hát ideálisabb árnyalatot választani április hónap színének, mint a halvány rózsaszín cseresznyevirágot. OtthonOrigoTavaszi zsongás az otthonodbanhttp://www.life.hu/otthon/20160404-tavaszi-trend-a-lakberendezesben-kiegeszitok-dekoraciok-konyhaba-nappaliba.htmlVégre-valahára visszavonhatatlanul is beköszöntött a tavasz. A fák kezdenek zöldbe borulni, a madarak csicseregnek, az idő is egyre szebb, te se keress hát több kifogást, csalogasd be otthonodba az áprilisi zsongást! Otthon--Vakációzz úgy, mint Beyoncé – Így AirBnB-znek a sztárokhttp://www.life.hu/otthon/20160330-hiressegek-akik-nyaralasuk-alatt-airbnb-szallasokat-foglaltak.htmlVannak, akik a saját luxusszigetükön bújnak el az árgus szemek elől; vannak, akik saját luxusszállodát üzemeltetnek, és annak egy félreeső szobájában húzzák meg magukat, ha pihenni vágynak; és vannak olyan hírességek, akik sok más földi halandóhoz hasonlóan az AirBnB segítségével keresnek szállást a nyaralásukhoz. Otthon--Az emberi felelőtlenség nem ismer határokat - Egy mérgező szellemvároshttp://www.life.hu/otthon/20160316-picher-varos-az-egyesult-allamok-legmergezobb-varosa.htmlAz Oklahoma államban található Pichert az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal az Egyesült Államok legmérgezőbb városaként szokta emlegetni. A város története az egész emberiség számára intő példa lehetne: ez történik, ha felelőtlenül bánunk a Földdel, és nem tiszteljük a minket körülvevő természetet. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.