A tavasz színe: a mesés orgonalila

lila orgona otthon játék 2016 anyák napja 2016 a hónap színe szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orgona az egyik legkedveltebb és egyben legszebb tavaszi virágunk - ünnepeld hát a kikeletet az orgonavirág káprázatos színével, és csempészd be otthonodba meseszép árnyalatát.

A lila szín az elegancia és a titokzatosság színe. Különböző árnyalatainak hála többféle hatást is kifejezhetsz vele: a drámaitól kezdve akár visszafogott bájos érzéseket is kelthet otthonodba beillesztve. Ez annak is köszönhető, hogy a lila a piros és a kék közé esik, tehát meleg és hideg színt is elő lehet állítani belőle.

Forrás: Dreamstime

Az erős élénklilát kitűnően ellensúlyozzák a világos pasztellárnyalatok, a lágyabb lila tónushoz pedig tökéletesen illik a krémfehér, a pasztellsárga, vagy akár a halványbarna.

A lila szín egyébként az egészségedre is számos pozitív hatást gyakorolhat: megnyugtat, javítja a memóriádat, és segít az álmatlanság ellen.

Az orgona mesés árnyalata

Az orgonavirág halványlila színe melegebb árnyalatának köszönhetően jó kedvre derít és megnyugtat. Ezt a tónust otthonod szinte bármelyik helyiségében alkalmazhatod, a pozitív hatás garantált.

Inspirációra vágysz? Nézd végig képeinket, vagy sétálj ki a kertbe, és gyönyörködj a csodálatos, nyiladozó orgonákban.

/1604/Az__d2016419113435Pozitív gondolatok, motiváló idézetek - Így készíthetsz igazán személyes ajándékothttp://www.life.hu/otthon/20160418-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-idezetes-ajandekot-keszit.htmlEgy jó mottó, egy szlogen bátorít a nehéz percekben és segít kifejezni örömödet. Egy-egy pozitív gondolattal szeretteid arcára is könnyedén mosolyt csalhatsz - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja hogyan készíthetsz személyre szabott ajándékot kedvenc idézeteid segítségével. Otthon--A világ legkáprázatosabb kertjeihttp://www.life.hu/otthon/20160415-a-vilag-legszebb-kertjei-parkjai.htmlA tavaszi szép időben imádunk virágzó, illatozó kertekben, parkokban sétálgatni - ezen felbuzdulva pedig összeállítottuk a Life.hu igencsak szubjektív listáját a világ legkáprázatosabb 5 kertjéről. Neked melyik a kedvenced? OtthonOrigoSztárotthonok – Gyere velünk Sáfrány Emese, alias Aleska hangulatos luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20160414-sztarotthonok-sorozat-safrany-emese-aleska-megmutatta-otthonat.htmlKáprázatos panoráma és zöld környezet – néhány napja ellátogattunk Sáfrány Emese, alias Aleska dizájnos otthonába, és mialatt a hajlékony légtornászlány körbevezetett bennünket, néhány kulisszatitkot is elárult a párjával közösen bérelt lakásról. Otthon--Imádod a kávét? Kávés kiegészítők, amikre neked is szükséged vanhttp://www.life.hu/otthon/20160408-kavezas-nelkulozhetetlen-kaves-kiegeszitok-otthonra.htmlVan, aki a rövid feketéért van oda, van, aki a lágyabb tejest imádja - de bármilyen kávéfogyasztó is legyen az ember, vannak bizonyos nélkülözhetetlen kellékek, amelyek egy kávéimádó otthonából sem hiányozhatnak. Otthon--Stílusok találkozása az építészetbenhttp://www.life.hu/otthon/20160404-stilusok-talalkozas-az-epiteszetben.htmlA különböző korok, irányzatok stílusjegyeinek keverésével nemcsak a lakberendezésben, hanem az építészetben is különleges mesterműveket alkottak. Lássuk, milyen remekbe szabott épületek születtek a különféle stílusok fúziójából. Otthon--Zaha Hadid örökségehttp://www.life.hu/otthon/20160404-zaha-hadid-iraki-brit-epitesz-legemlekezetesebb-munkai.htmlAhogy arról a szomorú hírről a Life.hu is beszámolt: 65 éves korában szívroham következtében elhunyt Zaha Hadid, iraki származású sztárépítész. A következőkben munkáiról emlékezünk meg. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.