Mosás, főzés, takarítás - Szolgáltatások, amik megkönnyítik az életed

szolgáltatás takarítás otthon Helpy Yummber főzés Bubbles házimunka alkalmazások mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosás, főzés, takarítás – a mindennapi munka mellett se időd, se energiád háziasszonyosdit játszani? Nem is kell! Vannak 21. századi alkalmazások és szolgáltatások, amik arra hivatottak, hogy megkönnyítsék a hétköznapjaidat.

Tiszta lakás egy kattintásra

Utálsz takarítani, utálod a szabad perceidet a lakásod rendben tartására pazarolni? A Helpy takarítószolgálatot pont neked találták ki. Az online, néhány kattintással rendelhető takarító akár 48 órán belül csillogó-villogóvá varázsolja a lakásodat. A Helpy különlegessége azon kívül, hogy mindent néhány perc alatt az interneten lebonyolíthatsz, még abban rejlik, hogy te magad választhatod ki előre, hogy pontosan milyen szolgáltatást szeretnél a takarítónőtől (függönymosás, vasalás stb.), úgy, hogy közben azt is látod, mi mennyibe fog kerül. A takarítás végeztével pedig fontos számukra a visszajelzés, minden alkalommal értékelheted a szolgáltatást. Kényelmes, hasznos és nem mellékesen teljesen megfizethető.

Forrás: giphy.com

Terülj, terülj asztalkám!

Tavaly nyáron indult el itthon a Yummber, az első ételmegosztó szolgáltatás. Lényege, hogy aki szeret (és jobb esetben tud is) főzni, az a tudományát megoszthatja másokkal, magyarán wannabe séfek regisztrálhatnak az applikációra, fotóval, árral megjelölve, hogy mikor milyen ételt készítenek, a jelentkezők pedig lecsaphatnak a házi kosztra. Mindenki jól jár: akik szeretnek otthon főzőcskézni, az általuk megszabott árért megoszthatják a főztjüket másokkal, az éhes felhasználók pedig finom házi koszthoz juthatnak megfizethető áron, fáradság nélkül.

Forrás: Youtube

Mosó Masa mosodája

Ugye neked is ismerős az amerikai filmekből az a szituáció, amikor főhősünk egy nagy adag szennyes ruhával caplat a mosodába, bedobja a gépbe az aprót, és fülhallgatóval a fején vár, hogy vége legyen a programnak? Na, ez az amerikai életérzés már hazánkban is elérhető, csak sokkal modernebb köntösbe bújtatva. A Bubbles néven néhány éve nyílt non-stop önkiszolgáló mosodahálózat egyik nagy előnye a gyorsaság, ami a nagy kapacitású mosó- és szárítógépeknek köszönhető. Míg egy átlagosan 5 kg-os géppel egyheti szennyes ruha kimosásához otthon akár egy-másfél nap is szükség lehet, a Bubblesban egy óra alatt végezhetsz a mosással és szárítással is. Ez pedig a dupla és tripla kapacitású gépeknek köszönhető, amikkel 11, illetve 16 kg ruhát is kimoshatsz egyszerre. A vendégélményről pedig extra szolgáltatások gondoskodnak: leheveredhetsz a kényelmes kanapéra és az ingyenes wifinek köszönhetően nyomkodhatod a Facebookot, mialatt gyerekeid elszórakoznak a gyereksarokban.

Forrás: Youtube
Öltöztesd egyedi köntösbe otthonod falait!http://www.life.hu/otthon/20160415-kreativ-faldekoracios-otletek-otthonodba.htmlUnod otthonod egyszínű, fantáziátlan falait? Változtass rajta! Nem kell nagy befektetés hozzá, csupán egy kis kreativitás, és lakásodat pillanatok alatt élettel töltöd majd meg. OtthonOrigoPozitív gondolatok, motiváló idézetek - Így készíthetsz igazán személyes ajándékothttp://www.life.hu/otthon/20160418-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-idezetes-ajandekot-keszit.htmlEgy jó mottó, egy szlogen bátorít a nehéz percekben, és segít kifejezni örömödet. Egy-egy pozitív gondolattal szeretteid arcára is könnyedén mosolyt csalhatsz - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, hogyan készíthetsz személyre szabott ajándékot kedvenc idézeteid segítségével. Otthon--A világ legkáprázatosabb kertjeihttp://www.life.hu/otthon/20160415-a-vilag-legszebb-kertjei-parkjai.htmlA tavaszi szép időben imádunk virágzó, illatozó kertekben, parkokban sétálgatni - ezen felbuzdulva pedig összeállítottuk a Life.hu igencsak szubjektív listáját a világ legkáprázatosabb 5 kertjéről. Neked melyik a kedvenced? OtthonOrigoSztárotthonok – Gyere velünk Sáfrány Emese, alias Aleska hangulatos luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20160414-sztarotthonok-sorozat-safrany-emese-aleska-megmutatta-otthonat.htmlKáprázatos panoráma és zöld környezet – néhány napja ellátogattunk Sáfrány Emese, alias Aleska dizájnos otthonába, és mialatt a hajlékony légtornászlány körbevezetett bennünket, néhány kulisszatitkot is elárult a párjával közösen bérelt lakásról. Otthon--A hónap színe: a hamvas cseresznyevirághttp://www.life.hu/otthon/20160405-aprilis-honap-szine-a-hamvas-cseresznyevirag-szin.htmlMinden tavasszal hófehér és világos rózsaszín sziromtenger borítja el Japán utcáit - ilyenkor jön el a szakura, azaz a cseresznyefa virágzásának ideje. Nem is lehetne hát ideálisabb árnyalatot választani április hónap színének, mint a halvány rózsaszín cseresznyevirágot. OtthonOrigoA legnagyobb - és leggusztustalanabb - bakik, amiket takarítás közben elkövethetszhttp://www.life.hu/otthon/20160406-a-legnagyobb-es-leggusztustalanabb-bakik-amiket-takaritas-kozben-elkovethetsz.htmlNincs mese, itt a tavaszi nagytakarítás ideje. Ha már egyszer rászánod magad a suvickolásra, ne alibizd el a kevésbé szem előtt lévő rejtett zugokat sem, és ami nagyon fontos, légy alapos! Vannak hibák, amiket egyszerűen nem érdemes elkövetni. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.