Romantikus fotódoboz – Stílusos és egyszerű

fotó DIY ajándék kreatív Ginappi műhely Csináld magad! csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ajándékozz szeretteidnek közös emlékeket, meghitt pillanatokat – hogy mégis hogyan? Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, miként készíthetsz romantikus fotódobozt. Stílusos, mégis egyszerű! 

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

Pozitív gondolatok, motiváló idézetek - Így készíthetsz igazán személyes ajándékothttp://www.life.hu/otthon/20160418-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-idezetes-ajandekot-keszit.htmlEgy jó mottó, egy szlogen bátorít a nehéz percekben, és segít kifejezni örömödet. Egy-egy pozitív gondolattal szeretteid arcára is könnyedén mosolyt csalhatsz - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, hogyan készíthetsz személyre szabott ajándékot kedvenc idézeteid segítségével. Otthon--Lufi extrákkal - Ötletes és egyszerű ajándék szeretteidnekhttp://www.life.hu/otthon/20160411-molnar-gina-a-ginappi-muhely-szerkesztoje-meglepetes-lufit-keszit.htmlRendkívül kreatív, mutatós és pofonegyszerű - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely ügyes kezű szerkesztője megmutatja, hogyan készíthetsz különleges szüli-, vagy akár névnapi meglepetést saját kezűleg. Otthon--Az öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!http://www.life.hu/otthon/20160422-az-ot-legmeglepobb-szallodai-luxus-szolgaltatas.htmlA luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget. OtthonOrigoA tavasz színe: a mesés orgonalilahttp://www.life.hu/otthon/20160418-a-tavasz-szine-a-lakberendezesben-az-orgonalila.htmlAz orgona az egyik legkedveltebb és egyben legszebb tavaszi virágunk - ünnepeld hát a kikeletet az orgonavirág káprázatos színével, és csempészd be otthonodba meseszép árnyalatát. OtthonOrigoÖltöztesd egyedi köntösbe otthonod falait!http://www.life.hu/otthon/20160415-kreativ-faldekoracios-otletek-otthonodba.htmlUnod otthonod egyszínű, fantáziátlan falait? Változtass rajta! Nem kell nagy befektetés hozzá, csupán egy kis kreativitás, és lakásodat pillanatok alatt élettel töltöd majd meg. OtthonOrigoOlimpiai park a jövő nemzedékének - Münchennek sikerülthttp://www.life.hu/otthon/20160413-1972-es-muncheni-olimpia-epuletei-maig-szep-allapotban-vannak.html1972. augusztus 26. és szeptember 11. között az NSZK-beli München adott otthont a XX. nyári ötkarikás játékoknak. A müncheni olimpia üde színfolt az olimpiai színhelyeket bemutató sorozatunkban: az eddigiekkel ellentétben itt az épületek nagy részét az elmúlt évtizedekben szépen karbantartották. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.