Less be Erzsébet királynő otthonába! Itt éli mindennapjait az uralkodónő

lakáskultúra Egyesült Királyság II. Erzsébet brit királynő otthon Windsori kastély lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is érdekelt, hol él Anglia első számú embere? Az alábbi videónak hála most bárki benézhet a palota falai mögé.

Rendhagyó videó készült Erzsébet királynő 90. születésnapja alkalmából. A brit uralkodónő életét bemutató felvétel első képkockái valószínűleg az otthonául szolgáló Windsori kastélyban készültek.

Bár kevesen tudják, de Erzsébet királynő nem a Buckingham-palotában él: a brit történelem leghosszabban regnáló uralkodója csak dolgozni jár oda, ám sokkal többet tartózkodik Windsorban, illetve a nyarakat szívesen tölti a skót Baltimore-ban.

Elképesztő luxus és pazar kilátás - Nézz be Anne Hathaway új otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160209-anne-hathaway-szineszno-uj-otthona-new-yorkban.htmlMíg a legtöbb kismama a babaszoba, vagy -sarok berendezésével van elfoglalva az utolsó hónapokban, addig a világhírű színésznő egy vadonatúj New York-i lakást vásárolt az előkelő Upper West Side környéken. Otthon--Ilyen luxusban fürdik Voksán Virághttp://www.life.hu/otthon/20160404-voksan-virag-dj-es-playmate-modell-ilyen-luxusfurdoben-mosakszik.htmlA playmate-ből lett lemezlovas közösségi oldalán mutatta meg, milyen gyönyörű körülmények között élvezi olaszországi tartózkodását. Otthon--Elkészült Kim Kardashian és Kanye West luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20160330-kim-kardashian-es-kanye-west-bel-air-i-luxusotthona-3-ev-utan-elkeszult-itt-fognak-lakni.htmlBefejeződtek a sztárpár közös villájának felújítási munkái. Nézd meg, hol fog élni Kim Kardashian és Kanye West! Otthon--Megtaláltuk Budapest legkisebb lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20151113-budapest-legkisebb-lakasa-mindossze-7-negyzetmeteres-a-mechwart-ligetnel-talalhato.htmlKözel 7 milliós irányáron árulják azt a Mechwart ligetnél található lakást, amely a leírás szerint mindössze 7 négyzetméterével várja, hogy birtokba vegye újabb tulajdonosa. OtthonThinkstockHavonta 168 ezer forint, és úgy élhetsz, mint Harry Potter a gardróbszobábanhttp://www.life.hu/otthon/20151124-egy-manchesteri-lakas-hirdeteseben-havi-168-ezer-forintert-adjak-ki-a-lepcso-alatti-agyat.htmlAz egész internet annak a két manchesteri nőnek a hirdetéséről beszél, akik havi 380 angol fontot, vagyis körülbelül 168 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek el egy lépcső alatti ágyról. OtthonOrigoBetörtek Rita Ora luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20151212-rita-ora-enekesno-londoni-luxusotthonaba-betortek-es-kiraboltak.htmlA betörők ékszert, pénzt és elektronikai eszközöket vittek el az énekesnő londoni házából. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.