Boldogasszonypuszta Galambos Lajos birtok milliárd Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zenész fényűző birtokának  hamarosan új tulajdonosa lesz, ugyan a gazda nehéz szívvel szakad el tőle. Mindenestől 2,7 milliárdért hirdették egy német oldalon a boldogasszonypusztai birtokot. 

Ameddig a szem ellát Boldogasszonypusztán minden Lajcsié, egyelőre. A birtoka hihetetlenül kiterjedt. Van benne őspark, legelő, halastó, erdő és számos épület. Nem csoda, ha fájó szívvel ad csak túl rajta a zenész.

Forrás: RTL Klub

“Itt minden fűszálat ismerek, itt minden szeglethez köt valami. Fáj a szívem elhagyni az otthonomat, hisz mindent itt hagyok. De bárhová vet is a sors bennünket, az együtt megélt emlékeinket a szívünkben megőrizzük” - mondta Lajcsi a Story magazinnak. A lap azt írta, már meg is van a vevő a 2,7 milliárd forintot érő boldogasszonypusztai birtokra.

Galambos Lajos: “Ha kell, a nemzetközi bíróságig megyünk”

Megviselte Lagzi Lajcsit az elmúlt időszak, legfőképp az a négy hónap, amíg nem beszélhetett családjával. Nincs benne keserűség, de azt soha nem tudja megbocsátani, hogy gyermekeit kommandósok ébresztették. A zenész azon van, hogy kiderüljön az igazság!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.