Eladó Richard Gere álomotthona - Nézz be a világsztár luxusvillájába!

ház Richard Gere otthon Hamptons ingatlanpiac lakberendezés eladó lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóképű színész immár harmadszorra hirdette meg hamptonsi ingatlanját, jóval az ár alatt. Kukkants be, hol pihente ki a fáradalmakat a Micsoda nő! sztárja!

Van fölösleges 36,5 millió dollárod? Akkor akár a tiéd is lehetne ez a nagyon bájos hamptonsi villa, közvetlenül az óceánpartnál, amely egykoron Richard Gere pihenőhelyeként funckionált.

Forrás: Corcoran Group

A Micsoda nő! és az Ősz New Yorkban sztárja a Daily Mail hírei szerint három év alatt immár negyedszer próbálja eladni az itt is látható luxuskéglijét, amelyhez hatalmas, gyönyörű kert, teaház, kosárlabda pálya, úszómedence és két vendégház is tartozik.

Forrás: Corcoran Group

Az 1902-ben épült ingatlanban összesen 12 hálószoba és 12 fürdőszoba szolgálja az itt lakók kényelmét.

Forrás: Corcoran Group

Gere először 2013-ban hirdette meg az ingatlant, akkor 65 millió dollárt kért érte, az elmúlt három év alatt azonban jóval a korábban megadott érték alá csökkentette az árat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.