Leleplezték a HIV-pozitív Charlie Sheen bűnbarlangját

Forrás: AFP -
Charlie Sheen színész HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már mindenki ismeri a HIV-pozitív Charlie Sheen történetét, akinek számos nő megfordult az ágyában, de most bemutatjuk az átmulatott éjszakák színhelyét is: a bűnbarlangját!

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Mostanság pedig úgy tűnik, hogy anyagi problémái vannak, ráadásul exfelesége, Denise Richards szerint folyamatosan lelki terrorban tartotta őt és gyerekeiket.

Forrás: AFP

A botránysorozat folyatódik, ugyanis nemrég a Radar szerkesztősége megkaparintotta Charlie Sheen 2012-ben készült fotóit. Nem, nem idilli családi képekről van szó, hanem

egy reggelbe nyúló bormámoros partyról.

Az alap dekoráció, olyan mint ahogy egy bűnbarlangot elképzelünk: a vörös falak előtt, fehérneműben pózoló tetovált partyarcok, akik fénykardokkal mókáznak, a szintén vörös kanapékon landoló alkoholos üvegek, ruhák, és lufik, no meg persze

a kedvesen mosolygó Charlie Sheen,

az élet egykori császára, akinek fogalma sem volt arról, hogy mi vár rá, vagy arról, hogy lehet épp aznap este lett HIV-fertőzött. Ha kíváncsi vagy a képekre, megnézheted őket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.