Hugh Hefner fia őszintén vallott: ilyen volt felnőni a Playboy-villában

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay -
Hugh Hefner gyerekkor Cooper Hefner Playboy-villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kívülállók leginkább a féktelen bulik helyszíneként tartják számon az ikonikus kastélyt, ahová csak vendégként tér be az ember, ha van olyan nagy szerencséje. Cooper Hefnernek viszont ez volt az otthona. 

Hugh Hefner legfiatalabb fia mesélt arról, milyen is volt felnőni a Playboy-villában, ami többé már nincs a tulajdonukban. Neki teljesen más emlékei vannak a különböző szobákról, mint a szerencsés vendégek többségének.

Playboy-villa Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay

“Vicces, mert ez egy ikonikus hely, és természetesen valószínűleg az egész világon úgy látták, hogy ez az orgiák Mekkája, de a valóságban számomra mindig inkább valamilyen Iniana Jones-os kalandot jelentett” - mondta a 24 éves Cooper Hefner. Azt is kifejtette, hogy az ingatlanban valóságos magánállatkert működött, egzotikus madarakkal, majmokkal és egyéb állatokkal. “Igaz, hogy az általános iskolában szerveztünk túrákat a villába, de akkor nem gondoltam, hogy ez bizarr” - tette hozzá Hefner.

Forrás: Youtube

Természetesen nagyon sok bulit rendeztek a szülei a villában akkor is, amikor ő még gyermek volt, de természetesen nem engedték ezeknek az összejöveteleknek a közelébe. Azért persze ő mindig megpróbált leskelődni, és megpróbálta kitalálni, hogy vajon ő miért nem lehet ott a forgatagban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.