A politikuscsemeték sem nyomorognak – Less be Clinton és Trump gyerekeinek luxuséletébe

Forrás: AFP, Fotó: Sam Horine -
luxus ingatlan otthon Hillary Clinton Donald Trump politikus lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi cikkeinkben már bemutattuk a két amerikai elnökjelölt otthonát: Hillary és Bill Clinton holland gyarmati stílusban épült családi házát és Donald és Melania Trump meglehetősen giccses luxus penthouse lakását. Na de mi a helyzet a politikuscsemetékkel? Vajon az elnökjelöltek ivadékai milyen körülmények között tengetik életüket?

Mindenki megnyugodhat: egyiküknek sem kell nyomorognia. Lássuk, mi mindent lehet tudni a Clinton lány és a Trump gyerekek ingatlanügyleteiről.

Chelsea Clinton

Miután Chelsea és férje, Marc Mezvinsky 4,75 millió dollárért eladta korábbi három hálószobás lakásukat, rögvest lecsaptak egy igazán nagy halra. 2013-ban költöztek be 500 négyzetméteres, 10,5 millió dollár értékű új, családi fészkükbe. Az ingatlan négy hálószobával, hat és fél fürdővel, state-of-the-art konyhával, zöld terasszal, otthoni munkaállomással, médiateremmel és káprázatos kilátással is büszkélkedhet.

Chelsea egyik hálószobája, szuper kilátással Forrás: AFP, elliman.com

Otthonuk egyébként Manhattan Flatiron kerületben álló 1924-ben épült, ötemeletes lakóházban, a The Whitmanban található.

Donald Trump, Jr.

A legidősebb Trump ivadék korábban apja egyik luxusingatlanjában lakott, Manhattanben a 220 Riverside Boulevardon, ám 2006-ban gondolt egyet, 1,8 millió dollárért eladta a lakását, és átköltözött Manhattan túlsó oldalára.

Ezúttal nem a Trump ingatlanbirodalomból választott, de rögtön két lakát is vett a Sovereign nevezetű felhőkarcolóban. Az egyikért 1,5 millió dollárt, a másikért 1,1 milliót fizetett. A pletykák szerint a két egymás melletti apartmant az ifjabb Donald össze is nyittatta, hogy a kettőből egy hatalmas luxusotthon váljon.

Donald Trump Jr. lakása a Sovereign felhőkarcolóban Forrás: AFP, elliman.com

Eric Trump

Donald Jr. öccse, Eric 2007-ben vásárolt egy 3 hálószobás luxuslakást 2 millió dollárért a Trump Parc East nevezetű társasházban, amely New Yorkban, a Central Park mellett található. Trump és felesége, Lara állítólag kétlaki életet él, hol Central Park-i, hol westchesteri otthonukban tartózkodnak.

Eric a Trump Parc East nevű társasházban vett magának lakást Forrás: AFP, Noonan Jeanne Freelance NYDN

Ivanka Trump

Miután Ivanka és Jared Kushner összeházasodott, egy ideig a férfi legénylakásában éltek, ám 2011-ben úgy döntöttek, új otthon után néznek, és 4,1 millió dollárért megváltak az ingatlantól. A pár egy négy hálószobás penthouse-t vásárolt a Trump Park Avenue nevű felhőkarcoló tetején, 10,2 millió dollárért. Minőségi váltás.

Ivonka szintén a Trump-épületek egyikében vett lakást magának Forrás: AFP, mogullrealty.com

Tiffany Trump

Donald Trump második feleségétől, Marla Maplestől született lánya az édesanyjával nőtt fel Los Angeles külvárosában egy öt hálószobás családi házban. Maples 2013-ban adta el ezt az ingatlant 2,2 millió dollárért és lányával együtt beköltözött New Yorkba és azóta is ott laknak kettecskén.

Tiffany édesanyjával, Marla Maplesszel Forrás: AFP

Barron Trump

A Trump klán legfiatalabb tagja, a 10 éves Barron természetesen még édesapjával, Donald Trumppal és édesanyjával, Melania Knauss-szal él a Trump-birodalom egyik ékkövében, a Trump Towerben. A Trump család otthonául a Trump Tower egyik luxus penthouse lakása szolgál. Maga az épület egyébként New Yorkban, a Fifth Avenue 725. alatt található.

Barron még a szüleivel lakik a Trump Tower egyik luxuslakásában Forrás: AFP, Fotó: Sam Horine

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.