Őrület! Két srác a panel konyhájából csinált medencét

medence orosz panel furcsa konyha megdöbbentő lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ruszki wellness nem ismer határokat. A két férfinak olyan melege volt, hogy fogták és vízzel engedték tele a konyhát, majd jót lubickoltak.

Jön a kánikula, amikor egy jóleső hűs fürdőért, mindent megtennénk- nah jó nem mindent, a lakásunk konyhájából azért nem csinálnánk medencét. Ám van, aki nem ismer határokat, és bármit megtesz egy jó kis fürdőzésért. Így tett két orosz srác is, akik a konyhájukból rögtönzött jacuzzit csináltak.

Tragédia! Agyonlőtte magát az NFL népszerű játékosa http://www.life.hu/news/20160629-zurlon-tipton-nfl-veletlenul-agyonlotte-magat-egy-detroiti-autokereskedesben.htmlAz Indianapolis Colts egykori játékosa, Zurlon Tipton véletlenül agyonlőtte magát egy detroiti autókereskedésben. Az NFL-játékos 26 éves volt. News--Halálos késelés történhetett Zuglóban (18+)http://www.life.hu/news/20160629-halalos-keseles-zugloban.htmlEgy holttestet találtak Zuglóban szerdán, a reggeli órákban. A férfi valószínűleg egy késelés áldozata lett. NewsThinkstockDöbbenet! Életfogytiglant kapott ittas vezetésért egy férfi http://www.life.hu/news/20160629-ittas-vezetesert-kell-elete-vegeig-bortonbe-maradnia-egy-ferfinek-56-eves-donald-middleton.htmlAz 56 éves Donald Middleton valószínűleg élete legnagyobb hibáját követte el, amikor ittasan a volán mögé ült. NewsOrigoIdős szörfös életéért kellett küzdeni a Balatonon http://www.life.hu/news/20160628-balaton-idos-szorfost-mentettek-a-vizirendorok-a-67-eves-ferfi-tulelte-az-esetet.htmlA balatonfüredi vízirendőrök 2016. június 27-én 14 óra 40 perckor a Csopak előtti vízterületre indultak, mert bejelentés érkezett, hogy egy szörfös nem tudott a partra jutni. NewsOrigo69 millió, ötévesnél fiatalabb gyermek halhat meg a közeljövőben http://www.life.hu/news/20160628-szornyu-a-kovetkezo-15-evben-69-millio-otevesnel-fiatalabb-gyerek-halhat-meg.htmlA következő 15 évben 69 millió ötévesnél fiatalabb gyerek halhat meg olyan okokból, amelyek elkerülhetők lennének - figyelmeztetett éves jelentésében az ENSZ Gyermekalapja. NewsOrigoKét vonat csapódott egymásnak Texasbanhttp://www.life.hu/news/20160629-ket-vonat-csapodott-egymasnak-texasban.htmlKét tehervonat rohant szemből egymásba, az egyik mozdonyvezető még időben kiugrott. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.