Nyár az otthonodban - Ezek az évszak legtrendibb lakberendezési tippjei

színek enteriőr tippek otthon Nyár lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne engedd, hogy csak úgy tovaröppenjen az idei nyár, csempészd be otthonodba az évszak életvidám és merész árnyalatait és kiegészítőit. Mutatjuk, milyen lakberendezési trükkökkel tudod a legtovább megőrizni lakásodban a nyári hangulatot.

Aranyozott hatás

Az aranyozott kiegészítők igazán sikkes hatást keltenek, és szinte minden helyiséget fel tudnak dobni.

Forrás: PressLoft

Egy csepp rózsaszín

Nem mindenki rajong a rózsaszín vagy pink árnyalatokért, de nem is kell az egész lakást babaháznak öltöztetni, csupán egy csepp pink itt, egy kis babarózsaszín ott, és a végeredmény igazán izgalmas lesz.

Forrás: PressLoft

Semleges színek

Az aranyozott vagy pink kiegészítők is akkor lesznek igazán látványosak, ha semleges színekkel kombinálod őket.

Forrás: PressLoft

Vesszőfonott bútorok

Legyen szó egy fonott székről vagy akár egy dizájnos fonott lámpáról, a vesszőfonott bútorok a nyár slágerei.

Forrás: PressLoft

Színes üvegek

Cseréld le a megszokott pohárszettedet színes üvegpoharakra! Hidd el, sokat fog dobni a terített asztalon.

Forrás: PressLoft

A kék érintése

A sötétkéket túl télies színnek tartod? Pedig egyáltalán nem az! Egy jól megválasztott mélykék árnyalat az óceán hűsítő hullámait juttatja majd eszedbe.

Forrás: PressLoft

Színes keretbe foglalva

Az egyébként semleges, akár fehér színekben pompázó szobát hihetetlenül fel tudja dobni, ha az ablakkereteket valamilyen merész színre fested.

Forrás: Dreamstime

A tökéletes trió

Ha csak egy nyári lakberendezési tanácsot szeretnél megfogadni, akkor legyen ez: kombináld az arany és fehér színeket fa kiegészítőkkel.

Forrás: PressLoft
Ámulatba ejtő könyvtárak a világbólhttp://www.life.hu/otthon/20160728-a-vilag-legszebb-konyvtarai.htmlAki a könyveket szereti... Annak az alábbi válogatástól garantáltan tátva marad a szája. Összegyűjtöttünk öt káprázatosan szép könyvtárat a világ minden tájáról. Otthon--Semmi luxus, semmi giccs - El sem hiszed, hogy ebben a házban valaha Donald Trump élthttp://www.life.hu/otthon/20160727-ebben-a-hazban-elt-gyerekkoraban-donald-trump.htmlNem minden milliárdos született bele a luxusba – még egy ingatlanmogulból lett amerikai elnökjelöltnek is el kellett kezdenie valahol. Azt már megmutattuk, milyen körülmények között él jelenleg a republikánusok igencsak megosztó jelöltje, Donald Trump, most lássuk, honnan indult. Otthon--Asztma, fertőzések, álmatlanság - Így károsítja hálószobád az egészségedethttp://www.life.hu/otthon/20160727-igy-karositja-egeszsegedet-a-haloszobad.htmlMost már kezdjük úgy érezni, hogy otthonunk kedvenc helyisége, a szoba, ahol a mindennapos mókuskerék után békésen álomra hajthatjuk a fejünket, az imádott hálószobánk valójában a pokol legmélyebb bugyra. Nem elég, hogy minden este milliónyi cifrábbnál cifrább mikroorganizmus éli boldog mindennapjait az ágyunkban, hálószobánk még az egészségünk ellen is hadviselést folytat. Otthon--Az idei nyár trendszínei - Használd bátran otthonodban!http://www.life.hu/otthon/20160725-ezek-a-trendszinek-uralkodnak-2016ban-a-lakberendezesben.htmlKorábbi cikkünkben megmutattuk azt az öt színt, amelyet a szakértők nem ajánlanak, hogy otthonodban nagy mennyiségben használd. Most pedig jöjjön a másik oldal, lássuk, mi az az öt trendszín, amelyet 2016-ban mindenképpen érdemes becsempészni a lakásba. OtthonOrigoPillants be a szupergazdagok életébe - Káprázatos képekhttp://www.life.hu/otthon/20160715-milliomosok-luxus-otthonai-az-intsagramon.htmlA CNBC amerikai gazdasági hírcsatornán futó „Secret Lives of the Super Rich”, azaz magyarul Millimosok titkos élete című sorozatban a nézők bepillantást nyerhetnek burzsuj honfitársaik nem mindennapi életébe - no meg luxusvityillóiba. Az alábbiakban a szupergazdagok káprázatos otthonaiból mutatunk be néhányat. Otthon--Egy magyar templom a világ legördögibb épületei között - Szégyen vagy dicsőség?http://www.life.hu/otthon/20160706-a-vilag-leggonoszabb-epuletei-szavazas.htmlA Reddit nevű közösségi oldalon nemrég egy szavazást indítottak, amelyben a világ leggonoszabb, legördögibb épületeit keresték. Büszkék lehetünk, vagy szégyenkezhetünk, de a toplistába egy magyar épület is bekerült, egészen pontosan a Makovecz Imre által tervezett paksi Szentlélek-templom. Ha nem tartod igazságosnak a toplistát, véleményedet a cikk alján szavazatoddal is kifejezheted! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.